Şimdi Ara

Satılık/Takaslık ADSL Modem 25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    quake marka 4 port adsl modemim var, bunu satıp üzerine kablosuz modem almak istiyorum. Modem çok az kullanıldı. Kendi içinde baya özellikli güzel birşey. Modem için istediğim fiyat 25 TL dir. Fiyata kargo dahildir.

Bundan başka airties usb kablosuz modemim var yani alıcı, aynı laptopların üzerinde olduğu gibi. Usb modem takaslıktır, ancak wireless modemlerle takas olur, takas bedelini konuşabiliriz gerekirse + nakit + başka takaslık malzeme şeklinde de olur.

DDR400 1gb + 10 TL bellekler ile takas olur.

Kablosuz modem alındı şuan modem sadece satılık.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linuxuzman -- 20 Mart 2010; 22:45:10 >

• elimde wireless modem mevcuttur kullanmıyorum RT-205 modelıdir.istersenız elden satabılırım..sıfır sayılır..
  • Ne kadara satiyorsun wairlesli modemi kardeş ?
  • arkadaslar ciddi ciddi elımde ıstemedıgınız kadar var =) wireless modem. cevremdekılerde hep fazla var onları sıze ayarlarım ama kendı evımde netımı kapattıgımdan modemı satıyorum.arkadaslar takasda olabılır son 75 lıraya verecem - rt 205 sanırım modelı marka airties garantı v.s vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerprens

Ne kadara satiyorsun wairlesli modemi kardeş ?

Ya kablosuz alıcıyı diyorsan onu modem almadan satmam, ortada kalırım çünki takasla almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TL satılık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.