Şimdi Ara

Satılık/Takaslık 1155pin Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık/Takaslık 1155pin Anakart
    Forum aracılığı ile satın aldığım MSI B75MA-P45 anakartımı satıyorum. Satın aldığım arkadaş anakartı çok temiz bir şekilde bana göndermişti. Bende aynı temizlikte size göndereceğim yada teslim edeceğim. Anakartın arka aynası mevcuttur. 6 adet SATA portu olan anakart ile istenilen miktarda kullanılmış SATA hard disk kablosu gönderebilirim. SP isteyen arkadaş bedelini kabul etmelidir.

Takası üstüne para ödeyeceğim bir ekran kartı ile (R7 250 Gddr5, R7 250+ Gddr5, R7 265 Gddr5) yada 120GB üzeri garantisi olan SSD HDD ile yapabilirim. Bunun dışında öneriler kabul edilmeyecektir. Takasta referansı sağlam kişilere önce ben ürünümü kargolarım referansı olmayan kişiler önce ürünü bana kargolar şeklinde olucaktır.

Bu anakart ile ucuz işlemci arıyorsanız uygun fiyata G2030 işlemci orjinal fanı ile birlikte 90TL

2GB ddr3 1333Mhz bellek35TL 2 tanesi 60TL 4 tanesi 100TL

http://www.msi.com/product/mb/B75MA-P45.html#hero-overview

Teşekkürler,
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• pm atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 20 Haziran 2015; 9:49:36 >
  • PM cevaplandı.
  • İlan günceldir.
  • İlan günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LGA1200 işlemci alınık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.