Şimdi Ara

satılık-takaslık 1.5psp (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 psp (1 ölü pikseli var kesinlikle ne oyun oynarken ne de film izlerken belli
    olmuyor ve analogun üstünde yine analoga ait belli olmayan cizigi var) 1 gb sony MS +
    diger value pack icerigiyle full kutulu ve bilindigi gibi iso oyun sadece 1.5 FWye sahip
    psplerde oynanabiliyor bu teklif kacmayacak bir teklif bence karşılığında--->64 bit cpu
    anakart (sli olursa yada dfi daha ii olur) yada ekran kartı(agp yüksek performanslı
    eski sistemim icin) gibi seylerle takas istiyorum thermaltake kasalarla da olabilir...

psp ile beraber 40 küsür psp icin mp4 film var ayrıca daha bicok hediye dvd halinde
    verilecektir fiyat yazma kuralı geregi fiyat 420 ytl diyelim fiyat gördügünüz üzere cok
    makul almak isteyenler de pm atabilirler...

bu arada ben istanbulda oturuyorum elden teslim eder elden teslim alırım diger
    illerden takas isteyen arkadaslar olursa once kargoya verir güvenilirlik geregi
    baska türlü olmaz

ilgilenen olursa tel:0532 300 62 87

ayrıca yanında 1 tane de cok sık umd case vericem
    umd lerinizi saklamanız icin kutusu ve kutu icerigi tam bir psp ayrıca ekstaraları
    da var gördügünüz gibi...

not:pm atan arkadaslar lütfen mesajı dikkatli okuyum
    ben sadece para verip sistem almak istemiyorum eger öyle olsa direk
    yazarim psp ile takas(yada psp+para karsılıgı) anakart+cpu fln istiyorum
    lütfen bana bende su var su kadar verirsen veririm sana diip ben psp+ su
    kadar para veririm dedigimde ben psp istemiyorum ki fln demeyin LÜTFEN DİKKAT!!!!

Görüldüğü üzere psp cok temiz analogdan kaynalşanan bi cizik var dedik
    ama onu farkedemezsiniz bile kız gibi bakıldı valla unutmadan
    yanında psp ile bilgisayar bağlantısı için gerekli usb kablosunu da veriyorum
    normalde bu value pack icerigine dahil degildir ve 9 dvd den olusan film
    arsivimi(psp icin hazır) ve oyun arşivimi de veriyorum(5 dvd fln da onlar tutuyor...)

resimlere daha büyük boyutla daha yakından bakmak icinhttp://img209.imageshack.us/img209/9927/sta600061115lp.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya Sannin -- 23 Haziran 2006; 14:16:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satışa devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya Sannin -- 25 Haziran 2006; 17:11:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILIK DualSense 5
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.