Şimdi Ara

SATILIK/TAKAS CoD Modern Warfare 2 ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akrabamdan Battlefield 2 almasını istemiştim, Vatanda olmayınca, onun yerine MW2 verelim çok sever demişler , bizimkide almış ... Oyunu 1 kere takıp oynadım max 20-25dk kadar. Onun dışında tertemiz bi şekilde elimde duruyor,Faturasının Resmi vardır fatura tarihine dikkat, bugun alındı.

Fiyat : 90 tl
    Elinde Battlefield 2 olanla takas edilir. ( cd nin çiziksiz olması şartıyla )

Resimler: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-oyun-call-of-duty-modern-warfare-2-1-gunluk-60034185/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• mw2 geçenlerde trendyolda bildiğim kadariyla 39.90 di kimse 90 tl vermez kardeş amacim tavsiyem mecburi satmak için fiyati aşağiya çekmek baya bi
  • kardeş öncelikle geçmiş olsun 2 senelik oyuna 110 tl vermişsin.
    Bu oyunun 2. elde ederi max 35 tl felandır 20 tlye de satan var.
    Bence bad company 2 ile takasla satmak yerine bad company 2 seni epey idare eder
  • Kötü olmuş..
  • oy oy oooooyyy arkadaşım çok çok çok çok zor satarsın bu fiyata hatta hiç satamazsın Daha dün ben Black_Ops Aldım 40 liraya hey yavrum hey üzüldüm valla geçmiş olsun...
  • Takas etcek yokmu BF2 ile ya ? ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren441

Takas etcek yokmu BF2 ile ya ? ))

istanbulda olsan takasçıya git derdim.
    ama takalasan en az 20 tl çıkar cebinden bad company 2 zaten 20 tl civarına düştü direkt alırsın.
    Bence dursun oyun multisi güzeldir cod mw3 çıkana kadar oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

ama takalasan en az 20 tl çıkar cebinden bad company 2 zaten 20 tl civarına düştü direkt alırsın.

mw3 alırmıyım bidaha ya.. battlefield bekliyorum deli gibi :)... mw2 oyniyim dedim ama blackops tan sonra o grafikler falan menuler, rezalet gelio oynanmıyo :). neyse dursun köşede artık napalım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

mw3 alırmıyım bidaha ya.. battlefield bekliyorum deli gibi :)... mw2 oyniyim dedim ama blackops tan sonra o grafikler falan menuler, rezalet gelio oynanmıyo :). neyse dursun köşede artık napalım :)

40 tl ye sat o zaman faturalı oynanmamış felan de koleksiyoncular felan alır.
    Sonra 30 a bad company 2 alırsın 10 tl de kargo desen zarara girmezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.