Şimdi Ara

[SATILIK] TAGAN 430W MODÜLER KABLOLU 12CM FANLI SESSİZ PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tagan TG430-U15 model, 430w, tak çıkar kablolu, 12cm fanlı, sessiz, yüksek kaliteli PSU satılıktır.

PC de oyun oynamaya başladım ve sistemime GTX295 model bir ekran kartı taktım. Güç ile ilgili bir problem yaşamamama karşın, yaptığım araştırma sonucunda PSU verilerinin teknik olarak ekran kartının min enerji ihtiyacından(700watt) düşük olması sebebiyle ve forumdan aldığım tavsiyelere istinaden OCZ fatality 750w bir PSU aldım.

PSU, Thermaltake XaserIII model big tower kasamın içerisinde, Core2duo işlemci ve Ati HD3650 model ekran kartıyla standart olarak, yük altında bırakılmadan, masaüstü ve medya amaçlı kullanılmıştır. Son derece temiz ve iyi durumdadır. 430w etiketli model olmasına karşın, stabil olarak 430watt + değere sahip ve yüksek amperli kaliteli bir güç kaynağıdır. TSCT (Tagan Silence Control Technology) özelliği ile tamamen sessizdir. Resimlerden de belli olduğu üzere, yalnızca bir kere takılmış ve sökülmüş, sıfır gibi kondüsyondadır.

Kutusu, kullanma kılavuzu, tüm kabloları, tüm kutu içeriği hatta iç ambalajlarına varıncaya kadar elimde mevcut olup sıfır olarak nasıl aldıysam o şekilde vereceğim. Garantisi bitmiş, ancak garanti etiketi üzerinde, içi açılmamış, pırıl pırıl hatta kasamdaki toz filitlreleri sayesinde içerisinde toz bile bulunmamaktadır. PSU içeriğinde 2x6 pin pci ex ekran kartı için yüksek kaliteli soft touch güç kablosu mevcut olup, 8 pin güç girişine ihtiyaç duyan ekran kartlarını kullanabilmek için aldığım 6 pin to 8 pin çeviriciyi de yanında vereceğim. Resimlerin hepsi tarafımdan çekilmiş ve ürünün kendisine aittir.

PSU için istediğim fiyat pazarlıksız son olarak 70 TL olup, İstanbul içi elden satılıktır. PM ile bana ulaşabilirsiniz..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 21 Nisan 2013; 20:11:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.