Şimdi Ara

Satılık T610 ve Nokia 2100,Nokia 8210 ve 6230 kapağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia 2100 ın kutusu filan vardı taşınınca kayboldu sağlam hiçbir problemi yok sadece arka kapağın alt çıtçıtları geçmiyor onda da pek fark yok 1-2 mm dışarda duruyor altı problem etceğini sanmıyorum-sadece telefon var kapağı sarı: -Orj.bataryası var-BLD-3 3.7V
    indirdim :50 ytl

Sony Ericsson T610:Bu telefon İstanbuldan Spot alınmış babam tarafından,kayıt msj ı fln gelmedi kayıtlı sanırım,bununda Joystiği bzn tutukluk yapıyor,bu da kullanılır kullanılıyordu daha dün yeni tlf gelince kenarda duruyor,arka kapağında çizikler var,Tlf joystick sayılmazsa problemi yok,
    Telefon Vodafone dır.önceden babam kullanırken küreğin arkasıyla cebinden ekrana çarpmış,ekranı gelmiyodu yaptırıldı zamanında fakat küçük bi hafiften orası çok çok az daha açık gösteriyo belli bile olmayacak kadar küçük zaten bunda da orj.batarya var Standart battery BST-25 var
    50ytl

Nokia 8210
    Telefon bozuktur ekranında filan problem yok denize düşmüştü hemen aldık bende iğne ucuyla tuş lambalarının kenarlarını alırken bir tuşun ledi koptu,önemliyse :ön kapakta küçük çatlak var,birde tlf maviydi kazımıştım siyah yaptım,yaptırabilirseniz yada yapabilirseniz buyrun,kızılötesi filan var telefonda çalışıyordu.

10 ytl

arkadaşlar birde düz 6230 kapağı var orjinal mi bilmiyorum ama Nokia nın orjinal kutusunda duruyor Nokia Xpress-on Color Cover diyor sağ altta da Damga gibi bişey var Original Nokia Accessories yazıyor, Tuş takımı yok siyah renk kutusunu birkez ben açtım.tuştakımı yok,ön arka kapak var

böyle fakat önünde Nokia yazan yerleri gri,uyuyorsa biliyorsanız herhalde 6230i ye takılabilir gibi ben bilmiyorum biliyorsanız takabilirsiniz
    buna : 10 ytl istiyorum sıfır

pazarlık yapmayı düşünmüyorum zaten fiyatlar uygun gibi

Ekran kartıyla takas yaparım 9800pro gibi görüşelim Sadece Eskişehir içi elden vermeyi düşünüyorum

İşte T610 la çektiğim fotolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AudiA6 -- 8 Temmuz 2006; 19:08:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • cvplandı

• YER NERESİ
  • Eskişehir

• güncel T610 rezerve edildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6300 ve 5130c ekran
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.