Şimdi Ara

Satılık Superslim 250 GB PS3 + FIFA 14 + GTA 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makineyi toplamda ancak 1 ay kullanmişimdir fifa 14 çıktııgnda oynadık 1 ay ondna sonra kaldırdım köşede duruyor . Yurtdışı cihazı türkiye garantisi yok , zaten superslimler arıza yapmıyor o yuzden çokta gerekli degil . Ps4 alacagim için satıyorum .

- 250 gb Ps3 superslim klasik kutu içeriği + hdmi ( emin degilim ekstra var ise verebilirim )
    - Ekstradan bi adet daha orjinal ds3 kol ( toplamda 2 kol )
    - Her biri farklı psn hesaplarında olmak üzere GTA 5 ve FIFA 14 . Makinede yüklü zaten
    - Hediye olarak 50 lira değerinde Jabra blutooth kulaklıgıda veriyorum .

Istedigim fiyat pazarlıksız 500 lira . ( psn oyunlarının şifrelerini veremeyecegim için indirim yaptim )

Oyunsuz isterseniz makineyi ekstra kol ile birlikte 425 e bırakırım . pazarlıksız !! ( Blutooth kulaklık hediye )

Kaba hesap yaparsak : Psn oyunları 60+60 = 120 , 2.kol 50 diyelim , kulaklık 2.el 20 diyelim . 190 lira yapiyor ekstraları , 310 liraya superslim makine vermiş oluyorum ekstrasız . O yuzden pazarlık yapmıyorum.

Satiş Istanbul içi elden evimde denenerek yapilacak .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 17 Aralık 2013; 1:27:00 >

• Biz arkadaşları anlaşmıştık ama daha sonra psn hesabının kullanıcı adı ve şifresini veremeyeceğini söyledi. Oyunları ileride takaslayamayacaksınız bu aklınızda olsun. Hayırlı satışlar.
  • psn oyunlarının şifrelerini vermek bana güvenlik problemi çıkartacak oyunlarn diger çiftleri yakın arkadaşlarımda o yuzden vermem dogru olmaz . Bu şekilde 500 e satıyorum fiyat gayet uygun pazrlık içerikli mesajlar geliyor sürekli boşuna ugraşmayın cevap vermiyorum size .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.