Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SUPER SLIM PS3 + OYUNLAR+ NORTON 360 Satın Al 27 Eylül 2013 00:27 1 1 SATILIK SUPER SLIM PS3 + OYUNLAR+ NORTON 360 Playstation 3 umu oyunları ıle beraber satmaktayım. Notebook aldıgım Icın satıyorum. İçerikleri; -Ps3 Super Slim 12 Gb konsol(RESMİ EKLENECEK)(450 TL) -2 adet orjinal sixasis dualshock gamepad (100 TL) -Moderwarfare 3 (35 TL)[/B] -Pes 13 (30 TL)[/B] -Fifa 12 (25 TL)[/B] -Crysis 2-3 (85 TL)[/B] -Assassin Creed Reva. Ottoman empire eklentılıdır.(45 TL)[/B] -Hitman Trilogy 3 oyun ıcerır (50 TL)[/B] HEPSINI ALANA 750>650>550--- ACIL SATILIK ARKADASLAR 500 TL YE BIRAKCAM ARKADASLAR HDD SONRADAN EKLETTIM ARKADASIN BOSA CIKAN PS3 HDD SINI SONY CENTERDA EKLETTIM.ONCE HAVALE SONRA KARGO SEKLINDE ALISVERIS MUMKUNDUR PTT KAPIDA ODEMEDE SIKINTI YYASIYAN VE PS3 SAGLAM DONMEYEN ARKADASLARIM MEVCUT BU YUZDEN TERCIHIM DEGILDIR EGER GEREKLI MASRAFLARI KARSILICAGINI VE UCRETIN BIR KISMNI GONDERMEYI KABUL EDEN OLURSA PTT KAPIDA ODEME ILEDE GONDERIM YAPABILIRIM BUNUN DISINDA RISK ALIP HAFTALARCA UGRASMAK ISTEMIOM ZTN ZAMAN OLMADIGI ICIN SATIOM [COLOR=#0066cc][B]http://o1308.hizliresim.com/1d/u/ryc1q.jpg[/B][/COLOR] NOT:Arkadaslar konsol 2013 Uretımlıdır Seri Numarasını gonderebılırım Kontrol amaclı Slim konsollar ve son uretımden oncekı uretımler SARI IŞIK hatası vermektedır bu hatayı arastıran arkadaslar bulabılır kalıtesız lehım vb sonuclardan son uretımden oncekı SUPER SLİM konsollar harıc dıger konsollar bu hatayı vermektedır.Fıyatı ucuk kacık dıye yorumlucak arkadaslar bunu goz onune alarak cevaplarını yazsınlar. Ps3 Kutulu 21 Ay Daha garanti Suresi bulunmaktadır Oyunlar Jelatını acılmış Bıtırılıp temız bır sekılde kutusuna konmuştur.Ps3 le beraber butun belgelerını yollayacam.. NORTON 360 Notebook ıle aldıgım Norton 360 Full Paketını satıyorum Tabıkıde Key Inı satıyorum 3 kullanım hakkının 2 sını kendı pc ımde kullandım kalan hakkı satıyorum pıyasa degerı suanda 93TL cıvarındadır ıyı bır teklıfe satacam.Dileyen Norton sıtesınden ozellıklerını arastırabılır. Kullanım Detayı olarak Suan notebook ve masaustu pc ımde herhangı bır kasma mevcut degıl ılerı gelısmıs vırus algılaması mevcut bırkac vırus denedım solucan vb gıbı yayılıcı vıruslere karsı ve keylogger gıbı arsız vıruslere karsı gayet etkılı. Antivirüs Casus yazılımları önleme Tarayıcı koruması 5 adet patentli koruma katmanı Facebook koruması Ebeveyn denetimleri Gelişmiş çevrimiçi kimlik hırsızlığı koruması Otomatik yedekleme ve ayarlama hizmeti 2 GB güvenli çevrimiçi depolama alanı[/B][/COLOR] İletisim Numarası: 0 538 446 20 06 Facebook: https://www.facebook.com/PikachuElf Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 735 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Eylül 2013 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SUPER SLIM PS3 + OYUNLAR+ NORTON 360
quote:Orijinalden alıntı: tikyy34 pes 13 ün online kodu duruyorsa alabilirm malesef Onlıne Kod kullanılmıstır . Fifa Mw3 Crysis 2 3 hıtman AC nın onlıne kodları mevcut ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SUPER SLIM PS3 + OYUNLAR+ NORTON 360
quote:Orijinalden alıntı: dualcoreyhy takas var mıdır? TABIKI FAKAT TAKASTA FIYAT DEGISIR DOGAL OLARAK NE ILE ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SUPER SLIM PS3 + OYUNLAR+ NORTON 360
KIRILMIS SLIM KASALARLA TAKAS DUSUNULUR ARKADASLAR ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SUPER SLIM PS3 + OYUNLAR+ NORTON 360