Şimdi Ara

SATILIK Sunbeam Core Contac Freezer 60TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sivi sogutmaya gectigim icin elimdeki, bosa cikan CPU sogutucumu satisa cikariyorum.Urun tek fanlidir ve fan kontrolcusune baglanabilir. boylece Fan hizini ayarlayabilirsiniz.Daha onceden AMD islemcim vardi onda kullandim. daha sonra i7 ye gectim .performansindan memnun oldugum icin intel aparatini alip yeni sistemimlede kullanmaya devam ediyorum. yuk aldinda maximum 52 dereceyi goruyor daha yukari cikmadi.Kasa ici sogutmada onemli tabiki .Benim kasam Zalman Z11 plus.ayrica CPU da 4.5 Mhz e overclock edilmis.Resimlerde gorebilirsiniz normalde 3.4 Mhz. Buna ragmen agir yuk altinda 52 C yi gecmedi.Her zamanki gibi tercihim sanalpazar vs uzerinden satis. yapmaktir.Ancak diger turlu once para sonra kargo.Urunun hem 1155 hemde AMD baglanti kiti var sadece bu aparat 25 tl ye satilmaktadir.urunun resminide en kisa zamanda ekleyecegim yapraklarin bazilarinda uc ksimlarda bukulmeler mevcuttur ancak hicbir olumsuz etkisi yoktur.

Fiyat:60 TL
     SATILIK Sunbeam Core Contac Freezer 60TL SATILIK Sunbeam Core Contac Freezer 60TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl22 -- 16 Aralık 2013; 23:47:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.