Şimdi Ara

SATILIK SULTAN PAPAĞANI [ERKEK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi alıcılara fotoğraf ve video atılır, 1 yaşındadır erkektir ötüşü çok güzel, hiç hastalanmadı çok şükür, en iyi yemle beslendi, en büyük papağan kafesi alındı (fotoğraflarda göreceksiniz dev jacob kafesi var, alttan çekmeceli tepsisi var tek bir hareketle temizleniyor kafes), kafesinde 3 adet oyuncağı ve bakım spreyi verilecek. Tüm set bana 450 liraya mal oldu.

Fiyat: 200 TL SON
    Yer: Tuzla/İstanbul
    İletişim: PM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam bende de 3 tane sultan papağanı var.. bi tane sultanı kafesi vs. herşeyiyle nasıl 450 liraya mal ettiniz.. inanılmaz para. tek sultan için yani..

bu arada almaya niyetlenenler için bir iki önerim olacak.. arkadaşla mutlaka pazarlık yapın çünkü biraz fazla istiyor :)
    birde petshoplardan almayın, sağlıklı, sıkıntısız ve yetenekli kuşları bu arkadaş gibi evinde besleyenlerden alın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

hocam bende de 3 tane sultan papağanı var.. bi tane sultanı kafesi vs. herşeyiyle nasıl 450 liraya mal ettiniz.. inanılmaz para. tek sultan için yani..

bu arada almaya niyetlenenler için bir iki önerim olacak.. arkadaşla mutlaka pazarlık yapın çünkü biraz fazla istiyor :)
    birde petshoplardan almayın, sağlıklı, sıkıntısız ve yetenekli kuşları bu arkadaş gibi evinde besleyenlerden alın..

Hocam kafes Jacob [büyük papağan] kafesi hayvan rahat etsin diye kocaman bir şey aldım birde çok kolay temizleniyor alttan çekmecesi falan var sadece kafes 200 tl tuttu,

hayvan 175 tl tuttu, kalan 75 tl ise kaşıntı spreyi, kafes oyuncakları ve yemine gitti. Her şeyin en kalitelisi alındı anlayacağınız hayvan rahat etsin diye suyu bile her gün erikli içme suyu koyuyorum ne kadar titiz olduğumu siz düşünün yani

Pazarlık tabikide olur 200e vericez diye bir şey yok

• o halde inşallah sağlıklı şekilde bakabilecek kişiler alır.. oyuncak gözüyle bakıp çocuklu ailelerin aldığını görüyorum bazen ve çok üzülüyorum.. gerçekten bakmasını bilen kişiler alabilmeli.. bu da bir can çünkü .. bu arada bende kesinlikle çeşme suyu vermem.. ve de ilaçlarını eksik etmem.. aşırı şekilde önemsiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

o halde inşallah sağlıklı şekilde bakabilecek kişiler alır.. oyuncak gözüyle bakıp çocuklu ailelerin aldığını görüyorum bazen ve çok üzülüyorum.. gerçekten bakmasını bilen kişiler alabilmeli.. bu da bir can çünkü .. bu arada bende kesinlikle çeşme suyu vermem.. ve de ilaçlarını eksik etmem.. aşırı şekilde önemsiyorum.

Ailem karşı çıkmasa kesinlikle satmam zaten hocam çok güzel bir ötüşü var :(

• papağan bile 200 tl ediyo vay bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

papağan bile 200 tl ediyo vay bee

Sizin ekran kartınızda zamanında 800 dolar ediyordu hocam herşeyin bir alıcısı vardır ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sultan Papağanı alıştırma
    14 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.