Şimdi Ara

satılık su soğutma (radyatörsüz)=70ytl!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • EA su blok u(tüm soketlere uygun aparatları ile,küçük ledde var) ,atman f104 pompa(2000lt/sa,2-3haftalık galiba),kelepçe ve hortumlar..linklerde resimleri görülmektedir,ihtiyaçtan satıyorum..

almak isteyen olursa PAZARLIKSIZ..70ytl dir..

http://img290.imageshack.us/my.php?image=im0004723wf.jpg

http://img290.imageshack.us/my.php?image=im0004741vx.jpg

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 26 Kasım 2005, 2:07:47 >

• pm...
    İlanlarımda aksi belirtilmediği sürece takas, pazarlık yoktur. Zaman kaybı olması nedeniyle bu içerikte PM atarsanız cevap alamayabilirsiniz. 10 yıllık sürede yüzlerce sorunsuz alışveriş tamamladım, iletişime geçerken bu hususu göz ardı etmezseniz sevinirim.
  • cevaplandı satışa devam..
    @Burak9006 @09nanometer @TuRk_OyUnCu @_tatar_ @alırsatar @piranha @arsoy @mmavcu @wineleven @oray @eskobar35 @turnam @ali şeker @Lacrymatoire @winncecarter @kutlaykeskin @ s!nan @sol7dier @kardanadam34 @matraxsebepsiz @PERFECT @thunder26 @seko2001 @fatall@çaresiz@Lacrymatoire@shopar45@3250maniaaa @mhdemir @muzurasd @gencfenerli_ertan @lilsam @somali @Nebula1 @Mhzania @restwell @FATALİST @Corny @Divinity @Nosferatu @player @brkypnr @xpress @Tsunami41@celalll @sentanoo @yellowbulls @HellBlazer @muuzoo @pinkcrow7 @MeTaLKoPaT @smela @visor @Woot @kevin_romeo @agemennon @thiefman @Da®ksiDe© @serkan_koyun @lujin @mbakirtas @mad_men @sklerenkima @Malachi77 @seattle @The_Wade @entiki @AlperK @
  • cvp landı,,satışa devam..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.