Fazla kullanmadığım ve sıfırı kadar temiz olan mousepadimi paraya ihtiyacım olduğundan dolayı çok uygun fiyata satıyorum. Fiyat: 35TL (Sıfırı: 70TL civarında satılıyor.) Ayrıntılı bilgi: Steelseries Heavy Mousepad Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK CORE2DUO GIGABYTE ANAKART, ZOTAC 9800GT AMP EKRAN KARTI VE TWINMOS 1GB RAM SATILIK STEELSERIES KANA MOUSE VE FNATIC MOUSEPAD
ahahahah garantisi benim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK CORE2DUO GIGABYTE ANAKART, ZOTAC 9800GT AMP EKRAN KARTI VE TWINMOS 1GB RAM SATILIK STEELSERIES KANA MOUSE VE FNATIC MOUSEPAD
Pazarlık yoktur son fiyat 35TL dir. Takasda yoktur. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK CORE2DUO GIGABYTE ANAKART, ZOTAC 9800GT AMP EKRAN KARTI VE TWINMOS 1GB RAM SATILIK STEELSERIES KANA MOUSE VE FNATIC MOUSEPAD
SATILDI. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK CORE2DUO GIGABYTE ANAKART, ZOTAC 9800GT AMP EKRAN KARTI VE TWINMOS 1GB RAM SATILIK STEELSERIES KANA MOUSE VE FNATIC MOUSEPAD
name arkadaşın teklifime özelden verdiği cevap : istersen ben sana bedava vereyim açıkgöz necmi. Gaybol... name şu ana kadar aldığım en saygısız cevaptı bu mesajı atmamdaki gaye senin nasıl biri olduğunu insanların görmesi davranışını kınıyorum