Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Selamlar ,
Steam hesabımı satmak istiyorum. İçerisindeki oyunları ve detayları aşağıya yazıcam. Öncelikle belirtmek isterim. Hesabımda Rust oyunu vardı ve ben haksız bir ban yedim 2 gün önce bu oyundan. Bu oyunu da oynamak istediğim için yeni hesap açacağım kendime. Hesabımdaki oyunlar ve güncel fiyatları aşağıdaki gibidir;
PUBG - 69 TL CSGO - 24 TL ARK SURVIVAL EVOLVED - 89 TL Cities : Skylines - 49 TL Euro Truck Similator 2 - 39 TL Game Dev Tycoon - 18 TL The Witcher 2 - 31 TL
Hesabımın toplam oyun değeri 319 TL ediyor. Ben hesabımı 150 TL ye satmak istiyorum. Ödemeyi İş Bankası - Enpara - Ziraat - Garanti bankalarından havale olarak alabilirim. Adınıza açılan gmail hesabınızı bana verirsiniz ; Steam hesabının mail adresini ve şifrenizi size özel düzenler gönderirim. Allaha şükür forumda şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. Referanslarıma bakabilirsiniz ki referans almadığım bir çok satışta yaptım. Önce havale sonra hesabın işlemlerini yapıp teslimi sağlarım. Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olmasını ve güle güle oynamasını diliyorum.