Şimdi Ara

Satılık Steam Hesabı[Fiyat DÜŞTÜ!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlardan uzaklaşmak istediğim için steam hesabımı satmaya karar verdim. Vac Status temizdir.

Oyunlar yukarıdadır.

Bad Company 2 steam fiyatı 30 dolardır. Ben 10 dolar istiyorum.
    Counter Strike 10 dolardır. Ben 5 dolar istiyorum.
    Flatout Ultimate Carnage 20 dolardır. 7 dolar istiyorum.
    Garry's Mod 10 dolardır. 5 dolar istiyorum.
    Killing Floor 15 dolardır. 6 dolar istiyorum.
    Left 4 Dead 2 20 dolardır. Bunun için 10 dolar istiyorum. İlk çıktığında 60 liraya almıştım.
    Magicka 10 dolardır. 2 dolar istiyorum.
    Team Fortress 2 yi ise para verip almıştım fakat bedava olduğu için ondan para istemiyorum.
    Portalda bedavadır.

Toplamda 45$'a satıyorum. Pazarlık payı vardır. Ödemeyi havale üzerinden yapabiliriz.

Edit: 60 liraya düşürdüm fiyatı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 13 Ekim 2011; 21:02:33 >

• Güvenilir bir arkadaştır. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncelll
  • sythe.org

45$a 200 tane oyunlu hesap alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrbaron

sythe.org

45$a 200 tane oyunlu hesap alabilirsiniz.

Örnek göstersene ? Linki bırakıp gitmek yok öyle..

Steam account bölümüne baktım. Doğru düzgün ilan bile yok. View game kısmında yazan oyun sayısını ss alıp yollamışlar. Kiminde 2 oyun var satmaya çalışıyor.

Başka biri 206 oyunluk hesabımı satıyorum demiş fiyat vermemiş. Teklifleri değerlendiriyormuş hesapta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 23 Eylül 2011; 20:11:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Tekrardan GÜNCEL
  • 45 dolar bişey değil ama steam hesapları ne yazıkki ikinci el muamelesi görüyor.cd key bazında oyunlar iyi gidiyorda hesap haline geldimi hem satmak zor hemde ucuza gidiyor.ben 13 oyunlu bir hesabımı 25 tl ye satmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

45 dolar bişey değil ama steam hesapları ne yazıkki ikinci el muamelesi görüyor.cd key bazında oyunlar iyi gidiyorda hesap haline geldimi hem satmak zor hemde ucuza gidiyor.ben 13 oyunlu bir hesabımı 25 tl ye satmıştım.

Şuan alınmaya kalksa içindeki oyunlar 125 dolar ediyor. Verebileceğim en iyi fiyat bu. Zaten içindeki oyunlar oynanan popüler online oyunlar.
  • Güncel
  • Fiyat 60 liradır.
  • Güncel
  • bf:bc2 hariç bütün oyunlar $5 altında satılmıştı. bu hesap etse etse 30 lira eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prоwler -- 25 Ekim 2011; 13:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

bf:bc2 hariç bütün oyunlar $5 altında satılmıştı. bu hesap etse etse 30 lira eder.

Şu kadara satılmıştı diye birşey yok. Güncel steam fiyatları baz alınır. Ayrıca fiyat listesine koymadığım bedava verdiğim oyunlarda var.
  • hayırlı satıslar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

hayırlı satıslar hocam

Eyvallah :)
  • Güncel
  • Güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.