Şimdi Ara

Satılık Steam Hesabı. arma3,bo3,cod,gta serileri,cs:Go

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar PS4 aldığım için steam hesabımı satmak istemekteyim.

Oyunlarda ban yemedim. 84 faal arkadaşım var.
    Hesabımı 2009 da açtım yani 7 yıllık.
    Steam Level 24

78 paralı aldığım oyun var. 21 oyun ise free. toplamda 99 oyun var.

Cs:Go da 50liralık item vardır. ( benim aldığım değerler üzerinden, şimdi fiyatı düşmüşte olabilir artmışda olabilir )

oyunların listesini buraya koyamadım bir şekilde. ancak linki burada.
    http://steamcommunity.com/id/tarikmetehan/games/?tab=all

Ücretli ücretsiz bütün oyunlar listededir. Hesabın değeri 1929tl. bazı sitelerde 1500civarı da göstermekte.

Benim istediğim fiyat 500. Nakit.

Emaili sizin istediğiniz bir email olarak ayarlayıp vereceğim.
    İstanbul içi Kadıköy, Ümraniye, Üsküdarda bir cafede beraber hesabı açıp işlemleri yapabiliriz. ps4 aldığım için satılıktır.

Takas yapmak isteyen varsa yazabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 5 Haziran 2016; 23:08:01 >

• güncel.
  • Ne yaptın hocam satabildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata imkansız ederi 200-250 çünkü oyunlari indirimli fiyatindan hesaplamak zorundasiniz ve hepsi guncel oyunlar degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cno2016 C kullanıcısına yanıt
    ederi neyse söyle kardeşim yazalım o zaman. armasıydı call of gta serisi vs. ederini yaz güncelleyecem. talipsen de pm den yazarsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 10 Ağustos 2016; 22:25:46 >
  • hayırlı satişlar. Umarım satarsınız . Fiyat cok yüksek zor satarsınız. Ben sizin için söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

hayırlı satişlar. Umarım satarsınız . Fiyat cok yüksek zor satarsınız. Ben sizin için söylüyorum.

sizden önce yazan arkadaş da böyle dedi. sonra pm den gelip benim 2 hesabım var 1'i vac ban diğeri oyunlar var 200e satıyorum alıyorsan takas yapalım dedi.

Bu forumdaki insanları anlamıyorum ya. alacaksan alırsın. almazsan da satışı baltalamazsın.

hocam sizde fiyat verin duruma göre güncelleyeceğim ilanı. fiyatı revize edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hesabın ederi max 100-150 lira dostum kusura bakma.
    güncel oyun yok. oyunların çoğu paket olarak alınan indirime gelen oyunlar.
    http://csgo.exchange/id/76561198011052505 şurdan bakınca da cs go envanterinin 10 lira bile etmediğini görüyoruz.
    bilmeyen insanları keriz yerine koymayalım lütfen, fiyatı revize ederseniz hayırlı satışlar, başka türlü satılacağını sanmıyorum.
  • onur1254 kullanıcısına yanıt
    cs go 10 lira mı etmez hahahaha dostum güldürme ya. fiyat düşürmek için bu kadar da yapılmaz yazıklar olsun.
    güncel oyun yok derken ? arma cs cod gta güncel değil sanırım size göre. Şayet bu oyunlar dünya genelinde milyonlarda kişi tarafından oynanıyor.
    forumda çoğu kişi daha arma 3 ü tek hesapta 100 liraya satıyor. bunları da göz önünde bulundurursanız memnun olurum.

ha bu arada şu yorumlara yazı yazan arkadaşların hepsi de pm den fiyat istiyor. veya takas istiyor. bu yüzden kendinizi bu kadar düşürmeyin. hesap acil satılık değildir.
    ciddi alıcısıyla da pazarlık yapılır.
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt
    Csgoda 50 lira edicek itemleri sayarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Csgoda 50 lira edicek itemleri sayarmısın?

Cs:Go da 50liralık item vardır. ( benim aldığım değerler üzerinden, şimdi fiyatı düşmüşte olabilir artmışda olabilir )

demişim yukarda kardeşim bak. bir de bu dediğim burada gömçürmeye çalışan ve sonra pm atan insanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.