Şimdi Ara

SATILIK SORUNSUZ AZ KULLANILMIŞ SONY HDR SR11 KAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm aksesuarları eksiksiz ve kutusu dahil az kullanılmış sony hdr sr11 model hdd 60 gb hafıza kapesteli kamera ve resim çeken süper bir cihazdır alan arkadaş pişman olmayacaktır üzerinde çizik dahi yoktur problemli veya sorunlu değildir tertemizdir hatta ne kadar canlı ve renkli çeke bildiğini göstermek adına hem dışarıda taşın üzerinde sabitlediğim görüntü oldu hemde çektiğim 2 adet resmi ekledim arkadaşlar inceleyin bayrama özel kampanya ile satıyorum arkadaşlar alan arkadaşa hayırlı olsun iyi günlerde kullansın temel özelliklerini alt kısmına belirttim Bu satılık ilanım sahibinden.com da var arkadaşlar hangi site daha çabuk satar bilmiyorum ama burayada ekledim iyi byramlar herkeze FİYAT olarak 1000 tl istiyorum arkadaşlar

Ana Özellikler
    Kayıt Biçimi : HDD - Flaş Kart Sensör Adeti : 1 Sensör Ölçüsü : 1/3" ClearVid CMOS Sensörü Sensör Piksel Sayısı : 5660 K Piksel Zoom Oranı ( Optik ) : 12 x HDD Kapasitesi : 60 GB Lens
    Zoom Oranı ( Dijital ) : 150 x Odak Mesafesi : 4.9 - 58.8 mm Filtre Çapı : 37 mm Kamera
    Oynatırken Zoomlama : Var Kayıt Sistemi : PAL Beyaz Ayarı Seçenekleri : Otomatik - İç Mekan - Dış Mekan - Tek Dokunuş Program AE : Alacakaranlık - Portre - Gün Doğumu / Batımı - Manzara - Yapay Işık - Sahil - Kar Minumum Lux (Nightshot ile ) : 0.0 Minumum Lux : 5.0 Görüntü sabitleme : Var Fotoğraf Kaydı
    Fotograf Sıkıştırma : Jpeg Hafıza Kart Desteği : HDD - Memory Stick Duo Görüntü Boyutu (max) : 3680 x 2760 Görüntü Boyutu (vga) : 640 x 480 Vizör / LCD Monitör
    Ekran Tipi : LCD Ekran LCD Ölçüsü : 3.2 " Vizör Özelliği : Renkli Vizör Güç Ünitesi
    Pil Tipi : Lithium-Ion Şarj Edilebilir Batarya Mevcut Pille Sürekli Kayıt Süresi : 100 dk Birlikte Verilen Aksesuarlar
    AC Adaptör : AC-L200 AV Kablosu : Çoklu Şarj Edilebilir Pil Paketi : NP-FH60 USB Kablosu : Var USB Sürücü : Var Kablosuz Uzaktan Kumanda : RMT-835 Görünüm
    Ağırlık : 0.56 kg Boyutlar : 13.8 x 7.6 x 8.3 cm Renkler : Gümüş - Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperencigdem28 -- 16 Eylül 2010; 19:08:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.