Şimdi Ara

SATILIK SONY SMARTWACTH 2 (SW2) + ÇOK TEMİZ + GÜNCEL YAZILIM + SİYAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha 3 ay evvel satın aldığım Sony Smartwatch 2 saatimi satmaya karar verdim. Saatin rengi siyahtır. Son güncelleme yüklenmiştir. Bu saat akıllı saatler içerisinde şarjı en uzun süre giden ve farklı marka telefonlarla bağlantı kurmada en sorunsuz olan saattir.

Saatimi Samsung Galaxy S4 ve HTC One ile kullandım. Şuan da GM Discovery 2 ile kullanmaktayım. Hiçbirinde herhangi bir sorun yaşamadım. Bağlantı ve senkronizasyon mükemmeldir.

Özellikler:

- Facebook, Tweeter, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarından gelen notification'ları görür okur ve resimleri izleyebilirsiniz.
    - Gelen çağrıları görür, reddedebilir, red mesajı atabilir, kabul edebilir ve hatta telefonu sessize alabilirsiniz.
    - Sms, Gmail, Yahoomail, Hotmail ve şirket Exchange mail hesaplarınızı kolunuzdan takip edebilir maillerinizi okuyabilirsiniz.
    - Cep telefonunuzun tüm kameraları ile fotoğraf çekmek için saatinizi kullanabilir, uzağınızda duran telefonunuzun kamerası ile fotoğraf çekebilirsiniz.
    - Telefonunuzu uzaktan açabilir, kapatabilir, ve diğer tüm ses/bağlantı gibi işlemleri saatinizden yapabilirsiniz.
    - Farklı saat tasarımlarıyla kolunuzda inanılmaz tarzlarda onlarca farklı tasarımda saate sahip olabilirsiniz. Çok fazla sayıda saat tasarımı mevcuttur. On tane farklı saat alacağınıza bu saati alıp canınız sıkıldıkça saat tasarımını değiştirin yeter.
    - Hava durumu, telefon batarya durumu gibi bilgileri anlık olarak saatinizden takip edebilirsiniz.
    - Pdf, word gibi bir çok bege türünü açıp okuyabilirsiniz.
    - Alarm, krono gib özellikleri kullanabilirsiniz.

Android markette saate ait on binlerce uygulama mevcuttur. İstediğinizi indirip, telefonda yapabildiğiniz neredyese tüm işlemleri saatinizden yapabilirsiniz. Böylece telefonunuzu çok kurcalamadığınız için telefonunuzun da şarj süresi 2 katına kadar çıkacaktır.

Bu akıllı saati kullananlarda bağımlılık yapıyor ben daha üst modele geçmek için satıyorum. Mutlaka tavsiye ederim.

Saatte hiçbir hasar vs. yoktur. Kozmetik olarak 10/9'dur.

Fiyatı 320TL olarak belirledim. Ankara'da elden diğer şehirlere kargo olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 24 Aralık 2014; 14:54:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1- ilan güncel mi
    2- ürün duruyorsa hala fotograflı görebilir miyiz ?
  • Ürün duruyor hocam. Klasik ve marka saat tutkumdan dolayı takmıyorum. Son rakam 250. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 14 Temmuz 2015; 22:35:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.