Şimdi Ara

@#@SATILIK SONY PLAYSTATİON 4@#@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar cihaz yurtdışı cihazdır menüde kabul tuşu yuvarlak tuştur oyunlarda standarttır değişmez yani sadece menüde değişiyor...
    3.bölge cihazdır yaklaşık 4 ay önce konsol tamiri yapan alım-satım yapan bir yerden sıfır olarak 1000 TL'den almıştım...her türlü oyunu çalıştırır hiçbir sıkıntısı yok artı olarak üstüne resmini kendi çizdiğim bir assasin's creed Sticker yapıştırdım..
    Aldığım yer garanti yok ona göre al dedi alsında varda yurt dışı olduğu için garantiside orda geçiyor haliylen o zamanlar 15 günlük bir garanti kendi adına vermişti satan kişi bir şet olursa birebir değişim yaparız dedi şükür hiçbir sorunu yok oyun ayı olan bu kasım ayında ve de GTA 5 arefesinde satmak istmezdim ama hem işlerimden vakit bulamıyorum o yüzden oynayamıyorum....
    Kutusu mevcut standart kutu içeriği kulaklık ds4 hdmı kablo şeklinde herşeyi ile birlikte vericem ayrıca analog lastiği taktım zedelenmesin diye üstünde ve iki tane de yedek olmak üzere hediyem olsun...

İstanbul içi elden satış tercihimdir...

Fiyat: 900TL... Sembolikte olsa adet yerini bulsun pazarlık payı vardır..Takas düşünmüyorum teklif etmeyin...

@#@SATILIK SONY PLAYSTATİON 4@#@ @#@SATILIK SONY PLAYSTATİON 4@#@ @#@SATILIK SONY PLAYSTATİON 4@#@

Cihaz resimleride bunlardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Kasım 2014; 17:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz forum dışına satılmıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Playstation 4 Pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.