Şimdi Ara

Satılık SONY ERİCSSON XPERİA U 2 yıl garantili 600Tl +kılıf +koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde bulunan xperia u marka cihazı model yükseltmek için satmak istiyorum.Biraz acele ile aldım aslında memnunum ama ekranı daha büyük bir cihaz arayışına girdim.İlla satmak önemli değil takasada açığım.Telefon 0 olduğu için kendi resimlerini koyma gereği dahi duymuyorum ama isteyen olursada çeker atarım.24 ay garantili faturalı kutulu 4 ekran koruyucu +beyaz slikon kılıf şeklinde alacak kişiye teslim edeceğim.Telefon 37 gündür bende ve hep kılıf ile kullanıldı toz dahi bulmak imkansızdır.

Havale şeklinde ödemeyi kabul ediyorum .Eşim garanti bankası çalışanı olduğundan herhangi bir dolandırıcılık vs maruz kalınmayacağının garantisini özelden vereceğim bilgilerle onaylıyabilirsiniz.Daha önceki telefonumu sattığım fero nickli kişide size referansımdır.

Takas için eskişehir içi tercihimdir.Takas için htc evo 3d lg 3d xperia arc s kabulumdur.

Kargoyuda ben karşılayabilirim 3 5 liranın bir hükmü yok.İstediğim fiyat 650 tl dir.Fiyatta indirim pazarlık düşünmüyorum satılmazsada kullanmaya devam ederim mantığındayım .Tüm arkadaşlara iyi satışlar dilerim hayırlı geceler.

Satılık SONY ERİCSSON XPERİA U 2 yıl garantili 600Tl +kılıf +koruyucu

Telefon beyaz renktir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 5 Ekim 2012; 16:49:15 >

• pm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.