Şimdi Ara

Satılık Solgar Vitamins - Protein Pancake - Glutamin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ihtiyaç fazlası solgar vitamin ve protein pancake elimde mevcut piyasadaki fiyatların altında ucuza vereceğim weider protein tozumuz satılmıştır.


    Elimde olan SOLGAR VITAMINLER
    Solgar L-Arginine 500 mg 50 Kapsül (Piyasa Değeri 39TL) -->42 Kapsül Mevcut Fiyat 25TL
    Arginine Ne İşe Yarar?
    -L-arjinin tüm canlıların protein yapılarında bulunan yarı esansiyel amino asittir. Arjinin aynı zamanda Nitrik Oksit olarak bilinen gazın öncüsüdür. Arjinin hakkında, damarlardaki rahatlamaya bağlı olarak kaslardaki enerji üretimi ve kas metabolizmalanması üzerine etkilerini araştıran bilimsel çalışmalar bulunmaktadır.


    Solgar Omega 3-6-9 Efa 1300 mg 60 Kapsül(Piyasa Değeri 90TL) -->22 Kapsül Mevcut Fiyat 25TL

    Omega 3-6-9 Ne İşe Yarar?
    -Vücutta birçok fonksiyon için gerekli olan esansiyel yağ asitleri vücutta üretilemezler, bu nedenle dışarıdan besin veya takviye yolu ile alınmaları önemlidir. Solgar Omega 3-6-9 softjelleri balık yağı, keten tohumu yağı ve hodan yağı karışımından oluşan bir formülasyondur. Balık yağı, EPA ve DHA gibi omega 3 yağ asitlerini içermektedir. Omega 3 yağ asitlerinin kalp ve damar sistemi üzerine etkilerini inceleyen birçok bilimsel araştırma bulunmaktadır.


    Solgar Beta Carotene 7 mg 60 Kapsül(Piyasa Değeri 64TL) -->40 Kapsül Mevcut Fiyat 30TL
    Beta Carotene Ne İşe Yarar?

    -Beta karoten meyve ve sebzelerde en çok bulunan A vitamini öncülüdür. Solgar Beta Carotene yosundan elde edilmiş doğal beta karoten içeren bir gıda takviyesidir. Beta karoten, vücudun ihtiyacı doğrultusunda karaciğer tarafından A vitaminine dönüştürülebilir.A vitamini hakkında, cilt üzerinde ultraviyole ışınlara karşı etkilerini inceleyen bilimsel araştırmalar bulunmaktadır.

    Solgar Calcium Magnesium Plus Boron 100 Tablet(Piyasa Değeri 39TL)-->50 Kapsül Mevcut Fiyat 15TL
    Ne İşe Yarar?

    Vücutta en bol bulunan mineral kalsiyumdur. Kalsiyumun %99’ u kemiklerde bulunmakta olup vücut ağırlığının %1,5- 2’ sini kapsamaktadır. Magnezyum en çok kalp, karaciğer, böbrek ve beyinde bulunan bir mineraldir. Bu üç mineral, kemiklere yönelik temel mikrobesinler olup bir aradada sunulmuş bir formülasyondur.


    Solgar Vitamin B-Complex 50 100 Kapsül(Piyasa Değeri 68TL) -->70 Kapsül Mevcut Fiyat 35TL
    Ne İşe Yarar?

    Solgar Vitamin B-Complex, beslenmemizin önemli bileşenlerinden olan B vitaminlerini içeren bir formülasyondur. B vitamini suda çözünen bir vitamin olduğu için vücudun B vitaminine olan ihtiyacı değişebilmektedir. İnsan vücudunda besinlerin enerjiye dönüşümü sırasında B vitaminlerinin etkilerini inceleyen birçok bilimsel araştırmalar bulunmaktadır.


    Scitec Protein Pancake 1036 Gr ( Kutusunda Açılmamış Jelantinli 0) Piyasa Değeri İndirimli Haliyle 89TL >>Benim Satış Fiyatım 65TL
    Tadı enfestir,sabahları kahvaltıda yapıp yiyordum 3 kutu almıstım 2 kutu bitirdim bu son kutum



    Mhp Glutamine-Sr 300 Gr ( Piyasa Değeri 85TL İndirimli Haliyle) --> %10 Kullanıldı %90 Mevcut---> Fiyat 45TL
    Glutamin ne işe yarar?

    MHP Glutamine-SR %100 saf ve serbest formda üretilmiş bir amino asit ürünüdür.ABD üretimi olan ve üst düzey bir ham madde kalitesine sahip olan MHP Glutamine-SR, amino asit havuzunun %60'ını oluşturduğu için en önemli amino asitlerden biridir. Glutamin amino asiti yoğun egzersizler sonrasında kasların içerisinde bulunan glutamin rezervlerinin tekrardan dolmasına yardımcı olabilir. Saf hali sayesinde hızlı bir şekilde kana karışabilen Glutamin uzun emilimi sayesinde yıpranmış kasların glutamin ihtiyacını karşılayabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowen112 -- 4 Mart 2017; 11:43:23 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • arginine omega ve beta carotene hariç hepsi satlmıştır kalan ürünlei almak isteyenler pm atsın
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.