Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] Snowman MX6 6 Bakır Borulu 3 Fanlı Cpu Cooler Satın Al 26 Kasım 2020 04:24 1 1 [Satılık] Snowman MX6 6 Bakır Borulu 3 Fanlı Cpu Cooler İyi günler, Sistemimde kullanmış olduğum Snowman Mx6 3 fanlı 6 bakır borulu işlemci soğutucumu üst bir modele geçtiğim için satıyorum. Işıklandırma Rainbow şeklindedir. Üründe hiçbir sıkıntı yoktur. Intel için eklenti aparatı vardır fakat pek intel soketlerini tanımadığım için ürünün fotoğraflarına uyumlu olduğu soketleri ekledim. Kullandığım işlemci ile elde ettiğim değerleri de resimlere ekledim (Bir test Cpu-z ile diğeri ryzen master kendi testi ile). 14.08.2020 tarihinde alınmıştır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Inno3D GeForce GTX1660 Twin x2 6GB 192bit (KFG var) [Satılık] Sıfır Aorus RTX 3070 [13000TL] [LHR Değil] [Satılık] %15 İndirimli Steam Bakiye [Satılık] Under Armour Amerikan Futbolu Ayakkabısı (42.5)
@efedemirci almaya karar verdi. Referans yüksek olduğu için ürünü önce göndericem sonrasında parasını gönderecekler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Inno3D GeForce GTX1660 Twin x2 6GB 192bit (KFG var) [Satılık] Sıfır Aorus RTX 3070 [13000TL] [LHR Değil] [Satılık] %15 İndirimli Steam Bakiye [Satılık] Under Armour Amerikan Futbolu Ayakkabısı (42.5)