Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Slim PS3 320GB + Band Hero Gitarı + Band Hero Davulu + Fifa 14 + GTA V + Band Hero Satın Al 12 Temmuz 2014 01:45 1 1 Satılık Slim PS3 320GB + Band Hero Gitarı + Band Hero Davulu + Fifa 14 + GTA V + Band Hero Yaklaşık 2 sene önce aldığım 320GB lık Slim Playstation 3'ümü satıyorum. Cihaz sorunsuzdur ve çok fazla kullanılmamıştır. Şöyle söyleyeyim sadece GTA V ve Fifa 13-14 oynadım ve cihazı aldığım zaman göz önünde bulundurulursa başında pek vakit harcadığım söylenemez :) Yanında Band Hero, GTA V, Fifa 13, Fifa 14 oyunlarını orjinal kutularıyla, Resistance: Fall of Man oyunu da kutusuz şekilde(Kutusunu bulamadım) olmak üzere 5 adet de oyun vereceğim. 1 adet orjinal PS3 GamePad'i(Aldığımda yanında gelen), 1 adet çakma kablolu gamepad( bir orjinal gamepad değil ama 2 kişi oynamak istendiğinde iş görüyor), Band Hero'nun Gitarı da vardır. Özet olarak; Slim PS3 320GB + 1 adet Orj. GamePad + 1 adet Kablolu GamePad + Band Hero Gitarı + 5 Adet oyun(Fifa 13, Fifa 14, GTA V, Band Hero, Resistance: Fall of Man) satılıktır. Ayrıca Band Hero setine ait bateri ve mikrofon da elimdedir fakat mikrofon çalışır durumda değil( Küçük kardeşim çekmeceden yürütüp haşatını çıkarmış :) ). Dolayısıyla 50 lira farkla sadece davul setini de dileyen arkadaşlara satabilirim. Fiyat bateri hariç 850 TL'dir. Satışın İstanbul içi elden olması tercihimdir. Daha fazla bilgi isteyen arkadaşlar çekinmeden özel mesaj atabilirler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK 80GB Fat Kasa PS3 + 2 Gamepad + 9 Adet oyun
Urun ereneren isimli arkadasa satilmistir. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK 80GB Fat Kasa PS3 + 2 Gamepad + 9 Adet oyun