Şimdi Ara

Satılık Skytest 3.1 Pilotaj DLR1 Hazırlık için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum dlr1 sınavına hazırlanırken ,kendi sitesinden satın almıştım. Şuan sitesinde 80 avroya satılıyor. Bende hem 3.1 hem 2.4 versiyonu var. İkisi için 220 lira istiyorum.(Ayrı satılamıyor tek hesapta ikisi de)
    Kendim çok faydasını gördüm, dlr1 günü çok rahattı, sanki sınavda değil de oyunda gibiydim. İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla iletişim kurabilir.

Dip not: Lütfen Pilotaj süreci, dlr1 hakkında soru sormayınız. İnternetten küçük bir araştırma yaptığınızda çok detaylı deneyim paylaşan arkadaşları göreceksiniz.
    İlan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Saygılar

• fiyat takip
  • Fiyat kesinlikle düşmeyecektir. 100 TL teklif edenler oluyor, o paraya satacağıma hatıra diye saklarım.
  • kardeş sen ürüne fiyat biçersin birileri teklif yapar işine gelirse kabul edersin işine gelmezse satmazsın ki bu doğal hakkın. öyle çıkıpta 100 tl teklif ettiler hatıra diye saklarım diye yazarsan senin kimliğin ortaya çıkar. fiyatı ben teklif etmiştim. airport forumda millet 100 liraya satamıyor ama senin gibide konuşmuyor. hatıra diye saklamaya devam et o zaman.
  • wings35 kullanıcısına yanıt
    Kardeş airport haberden satin alabilirsin 100 liraya. Oradakilerin çoğu da ikinci el almıştır, ben 300 küsür lira ödeyip satın aldığım bir şeyi 100 liraya verecek değilim.

Sıfırı 300lira olan bir ürünün, ikinci eline 210 lira istenen bir ilana 100 lira teklif eden ölücülere vermektense, tabi ki hatira diye saklayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılmıştır arkadaşlar. Teşekkür ederim. İyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.