Şimdi Ara

!!!Satılık SkyStar 2 2.6d tv kartı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün SkyStar 2 2.6D Olup Bu Serinin en hızlı ve sorunsuz cihazıdır.

Resimdeki aynı üründür. Kumandası ve alıcısı hiç kullanılmamıştır.
    Kutu içeriği tam ve eksiksizdir. Cihaz hediyedir.İhtiyacım kalmadığımdan dolayı satılıktır. Faturası yoktur . Garantisi dolmuştur.

Cihaz sorunsuz Çalışmaktadır . Fiyat 60 tl dir. kargo alıcı ödemeli. İtinayla Paketlenip kargolanacaktır.(Aras-MnG).

Referanslarım Alış - Veriş Yaptığım arkadaşlardır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 25 Haziran 2013; 12:44:49 >

• Temiz ürün, güzel fiyat

Ömer abinin sattığı ürünlere kefilim gözünüz kapalı aluşveriş yapabilirsiniz. Dürüst, ilgili malının arkasında her zaman duran, sıfır ayarında ürün satan abimizdir.

Hayırlı satışlar abicim. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Temiz ürün, güzel fiyat

Ömer abinin sattığı ürünlere kefilim gözünüz kapalı aluşveriş yapabilirsiniz. Dürüst, ilgili malının arkasında her zaman duran, sıfır ayarında ürün satan abimizdir.

Hayırlı satışlar abicim. Saygılar

eyvallah güzel kardeşim, teşekkür ediyorum
  • hadi yav satılsın şu parçalar boşyere yer kaplıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 15 Kasım 2012; 11:35:56 >
  • Hocam eğer o morumsu şey uzaktan kumanda alıcıysa; benimki dahil yeni anakartların hiçbirinde serial giriş yok. Bu yüzden biraz zor satılıyor olabilir. Saygılar hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Hocam eğer o morumsu şey uzaktan kumanda alıcıysa; benimki dahil yeni anakartların hiçbirinde serial giriş yok. Bu yüzden biraz zor satılıyor olabilir. Saygılar hayırlı satışlar...

teşekkür ederim, aynen uzaktan kumanda alıcısı fakat tek bir sefer takıp kulanmadım kart yetiyordu, ihtiyacı olan zaten alır acelesi yok, satılmasada kulanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

Hocam eğer o morumsu şey uzaktan kumanda alıcıysa; benimki dahil yeni anakartların hiçbirinde serial giriş yok. Bu yüzden biraz zor satılıyor olabilir. Saygılar hayırlı satışlar...

teşekkür ederim, aynen uzaktan kumanda alıcısı fakat tek bir sefer takıp kulanmadım kart yetiyordu, ihtiyacı olan zaten alır acelesi yok, satılmasada kulanırım

Aynısından bende de var bir zamanlar diziler burdan kaydetip izliyordum şimdi kasadan söktüm kardeşim de kullanmıyor satmaya niyetliyim alıcı bulmak zor konuyu takip ediyorum sizinki satılırsa bende açıyım bir ilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

Aynısından bende de var bir zamanlar diziler burdan kaydetip izliyordum şimdi kasadan söktüm kardeşim de kullanmıyor satmaya niyetliyim alıcı bulmak zor konuyu takip ediyorum sizinki satılırsa bende açıyım bir ilan

• forumdan BeLLaMY39 nikli İnan KAYA kardeşimize ankara içinde elden satılmıştır güzel günlerde kullanması dileğiyle
  • Kart tarafımdan alınmıştır. Her şey için teşekkür ederim Ömer Abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeLLaMY39

Kart tarafımdan alınmıştır. Her şey için teşekkür ederim Ömer Abi.

güzel günlerde kullan kardeşim ,bir tek alışverişde değil her zaman beklerim , sağlıcakla kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 23 Aralık 2013; 21:48:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.