Şimdi Ara

Satılık Siyah Note 3 n9005 32GB Sıfırdan Farksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayıtlı, kayıt evrakları mevcut, sıfırdan farksız kutu ve aksesuarları tam..
    Zerre çizik yok.. İstanbul içi elden teslim..
    Niyetli olan arkadaş ile lütfen buluşalım iyice incelesin istediği testi yapsın ve ona göre alsın telefonu..
    Halihazırda kullandığım telefondur başka tel. olmadığı için foto ekleyemiyorum şu an ama halletmeye çalışacağım..

Satma nedenime gelince; forumda @nec isimli kullanıcı tarafından dolandırıldım 1.375 TL..
    eşime alacağım telefondu.. ödemeyi yaptım ancak telefonu yollamadı..
    bende kendi telefonumu satıyorum zararımı bir nebze çıkartmak ve kart ödememi yapmak için..
    Sorunlu alışverişlerde de konu açmaya çalışıyorum ancak açılmıyor ne hikmetse..

Fiyat: 1.475 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 24 Haziran 2014; 12:13:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

alışveriş: artemisbd (dvdrw satıldı), adam06 (ram satıldı), tbektur (klavye satıldı), cezve06 (ses sistemi satıldı), BoGo, cagri105 (DH Admin) (tagan psu satıldı), kendinibil (everest psu satıldı), odanedemek (koss kulaklık alındı), thxdolby (ses kartı satıldı), ufukdemirci35 (Palit Gtx 570 satıldı), eagle66 (hdd satıldı), yasinemrah (OCZ ram satıldı), dizanteri (ses kartı satıldı), onurarli (Logitech Mx3200 satıldı), diablo (DH yönetici) (hd4850 satıldı), hectorguner (6300 satıldı), SİYAHSANCAKLI (vodem satıldı), turtur29 (samsung wave satıldı), yildiz (meizu mp3 satıldı), F.@.T.İ.H (Zotac GTX 680 alındı), ufukdemirci35 (Corsair GT3 SSD satıldı), Yıldırım35½ (PS3 Satıldı)

• pm

Orijinalden alıntı: viztay

pm

Arkadaşımıza rezervedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

alışveriş: artemisbd (dvdrw satıldı), adam06 (ram satıldı), tbektur (klavye satıldı), cezve06 (ses sistemi satıldı), BoGo, cagri105 (DH Admin) (tagan psu satıldı), kendinibil (everest psu satıldı), odanedemek (koss kulaklık alındı), thxdolby (ses kartı satıldı), ufukdemirci35 (Palit Gtx 570 satıldı), eagle66 (hdd satıldı), yasinemrah (OCZ ram satıldı), dizanteri (ses kartı satıldı), onurarli (Logitech Mx3200 satıldı), diablo (DH yönetici) (hd4850 satıldı), hectorguner (6300 satıldı), SİYAHSANCAKLI (vodem satıldı), turtur29 (samsung wave satıldı), yildiz (meizu mp3 satıldı), F.@.T.İ.H (Zotac GTX 680 alındı), ufukdemirci35 (Corsair GT3 SSD satıldı), Yıldırım35½ (PS3 Satıldı)
  • rueta R kullanıcısına yanıt
    Tşk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.