Şimdi Ara

Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Merhaba

*Aşırı hevesle aldığım Lumia 920 telefonumu yine aşırı üzülerek satmak zorundayım.

*Telefonu forumdan sıfır olarak DH_sezer adlı arkadaştan aldım. Kendisi yeterli ve gerekli referansı sağlayabilir.

*Siyah, 32 GB, 5 ay kullanılmış, garantilidir. Yalnız faturası yoktur. IMEI numarası ile Nokia'yı arayıp 2 yıl boyunca fatura gerekmeksizin garantiye tabi olduğunu öğrenebilirsiniz.

*Satma sebebim Lotus Notes programının 6.5 sürümünden sonrasının telefonla uyumlu olmaması. Dolayısıyla şirket telefonu olarak kullanamıyorum

*Onun dışında bir kere bile resetlerken donmadı, bildirimler sorunsuz geldi, kamerası ekranı zaten anlatmaya gerek yok.

*Telefon kılıfsız kullanıldı, temizdir fakat 10 üzerinden 10 degildir.

*Kulaklık özel bir durum için sadece 10 dk kullanıldı, şarj aleti ve kablo sadece 1 ay kablosuz şarj aleti alana kadar kullanıldı.

Fiyat: 819 TL (Telefon Full kutu + Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo)

Not: WP8 kullanmak büyük bir heves ve güzel bir deneyim. Bu deneyimi bir amiral gemisinde yaşamak ise gerçekten farklı.
    İsteyen Media Markta giderek L820 ve L920 ayrı kullanabilir, fotoğraf çekebilir ve ekranını test edebilir.

Not2: Ben İstanbul'da yaşıyorum, onun dışında İzmir, Ankara ve Bursa'dan da elden teslim edilir.
    Elden teslim yapılamayacak durumda önce hesaba para gönderilir, daha sonra ürün kargolanır

Not3: Forumdan iPadimi, bu telefonu, şarj aletini ve kapak kılıf bir sürü şey aldım ve iPhone 4 sattım. Kısacası referans isteyenler için gerekli kişilerle ile iletişime geçilebilir.

Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden) Satılık Siyah Lumia 920 819 TL (kargo benden)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elijah -- 19 Eylül 2013; 23:12:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar hocam inşallah en kısa sürede satarsın telefonu...
    bu arada arkadaşa kefilim daha önce alışverişimiz oldu güvenle alışveriş yapabilirsiniz...
  • fiyatı takip edelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    10 yıl önce açıldı
    A101'de Lumia 535 429 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.