Şimdi Ara

SATILIK SİYAH IPHONE4 16GB 1050TL-GEVEYSİZ KULLANIM-3 TANE KILIF HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Simfree değil fakat versiyon 4.1 baseband 1.59.00 olduğu için kullanılmaktadır. ben basebandi sabit tutarak 4.2.1e güncelledim.

Ben sıfır olarak almıştım aldığım gün kanyon apple storedan ön ve arka yüzüne jelatin kaplattım. Ekstradan sert plastik kılıfla kullandım. Hiçbiyerinde çizik yoktur, kutu içeriği tamdır. Aksesuarları hiçbirşekilde kullanılmamıştır. Alındığı gibi mevcuttur.

Şuan için ios 5.0a güncelleme mevcut fakat jb yapılması gerektiğinden tethered olarak yapılmaktadır. Untethered ne zaman çıkar bilgim yok.

İstanbul içinden alacak arkadaşlar elden görüpte alabilirler, diğer illerden ise önce para sonra kargo şeklinde klasik yöntemle alışverişi yapabiliriz. Sizin seçeceğiniz 3 adet kılıfı da hediye edeceğim.

İsteyen arkadaşlara komisyonu karşılamak kaydıyla malum sitelerden ilan açabilirim. Kargo ücreti bana aittir. İlgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.

NOT:Şu an telefonu sorunsuz kullanmaktayım.Mart 2011de sıfır olarak alınmıştır

TAKAS YOK
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_xomatosis -- 30 Kasım 2011; 8:45:14 >

• Pmledim.
  • Avalonn'a rezerve...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.