Şimdi Ara

[SATILIK SİSTEM] AMD Ryzen 9 9950x3D + RTX 5070 Ti + 32 GB RAM + Lian Li SETUP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK SİSTEM] AMD Ryzen 9 9950x3D + RTX 5070 Ti + 32 GB RAM + Lian Li SETUP
    Merhaba, 2 ay önce topladığım sistemimi kullanmaya zaman bulamadığım için satıyorum, ssd den kullanım süresini kontrol ettiğimde 2 ayda sadece 118 saat yani yaklaşık 5 gün kullanmışım.

Pc eko sistem olarak Lian Li dir, hepsi kablosuz en son çıkan wireless versiyonlardır, rgb ler uygulamadan istendiği gibi ayarlanabiliyor.

Yanda 2 adet arkada 1 adet LCD fan bulunmakta üstündeki ekrana istediğiniz resim video gif veya sıcaklık sensörü koyabilirsiniz aynı şekilde işlemci soğutucu da lcd ekrana sahip aynısını onada yapabilirsiniz rgb cpu ve gpu strimer kablosuda mevcut, pc videosu ilana eklidir görseline bakabilirsiniz.

Tüm parçalar Kutulu + Faturalı + Garantilidir, ayrıca hepsi bilindik satıcılardan alınmıştır, Amazon, Hepsiburada, Vatan gibi.

Tercihen toplu şekilde sistemi bozmadan satmak istiyorum ama tercihen büyük ve uyumlu parçaları satabilirim istediklerinizi yazabilirsiniz, anakart ram cpu vs veya şunu çıkarsak olurmu gibi.

Fiyatda ufak bir pazarlık payı vardır, tüm parçaların şuanda akakçe den sıfır en ucuz satıcılardan toplanmış hali 210K ediyor ki çoğu en ucuz satan satıcı bilindik değil, ayrıca çoğu parça tr de stoklarda yok şuanda malesef, bu yüzden daha alt varyasyonlarını hesaplayarak fiyatı belirledim, örnek ram cl36 fiyatından, strimerlar ve lcd fanlar olmadığı için eski versiyonlarından referans aldım.

TAKAS: 17 pro, 16 pro yurtiçi veya yurtdışı, daha düşük sistem üste nakit veya motor ile olabilir

- TÜM PARÇALARIN LİSTESİ -
    İŞLEMCİ: AMD Ryzen 9 9950X3D - 5.70 Ghz 16 Çekirdek 128 MB AM5 4nm İşlemci(Tray)
    ANAKART: MSI MPG X870E CARBON WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart
    EKRAN KARTI: Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
    RAM: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6000MHz CL30 DDR5 EXPO/XMP Siyah Dual Kit Ram
    SOGUTUCU: Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360TL Siyah 360 mm Intel/AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
    SSD 1: Samsung 1TB 9100 PRO GEN5 NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 14700MB / Yazma Hızı 13300MB)
    SSD 2: Samsung 500GB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 6900MB / Yazma Hızı 5000MB)
    PSU: Lian Li Edge 1000 Siyah 1000W 80+ Platinum ATX Power Supply (5.1 PSU)
    KASA: Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Siyah Mid-Tower Bilgisayar Kasası
    24 PİN STRİMER: Lian Li Strimer Wireless 24P (G89.PW24-1W-T.00)
    16+12 PİN STRİMER: Lian Li Strimer Wireless 16+12 (G89.PW16-121W.00)
    Thermalright AMD AM5 CPU Secure Frame
    İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS 11 PRO 0EM KEY - tekrar kullanılabilir.

FAN 1 ALT: Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS Siyah 120mm - Fan (3'lü Set)
    FAN 2 YAN: Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD SİYAH 120 MM FAN 2 ADET
    FAN 3 EGZOZ: Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD SIYAH 120 MM FAN 1 adet
    FAN 4 ÜST: Lian Li UNI FAN 120MM 3x soğutucunun kendi fanları.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 195000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2028 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.