Şimdi Ara

SATILIK SIFIRDAN FARKSIZ ASUS 1000HA NETBOOK - 450 TL!!! - EKSTRALARI VAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eeepc1000ha-s-intel-atom-n270-1,6ghz,-1024mb-ddr2,-160gb,-10.1-(1024x600),-camera,-xphome/productdetails.aspx?I_ID=38969

Şu anda Vatan'da sıfırı havale ile 505 TL.

Vatan Bilgisayardan 30.07.2009 tarihinde aldım. Toplam 10-15 saat civarında pili dışarıda duracak şekilde, ev ortamında kullandım. Pil en fazla 2 defa şarj edilmiştir. Tek bir çizik dahi yoktur. Kutusu dahil herşeyi duruyor...

Askere gitme ihtimalim nedeniyle satıyorum.
    İstediğim fiyattan satamazsam sorun yok, kullanmaya devam Pazarlık yok, takas sadece sıfır PSP slim ile olabilir...

Ekstralarını ayırarak da satamam, çünkü hepsi özellikle bu netbook için aldığım ekstralardır.

Ekstra aldıklarım:

2 GB Kingston 667 MHZ Notebook ram (Kendi 1 GB Hynix rami duruyor) (45 TL)
    10" ekran koruma bantı uygulanmış durumda ve ekran artık parlak ekran (10 TL)
    Addisson 13" notebook çantası (20 TL)
    Trust Mikro Bluetooth Adaptör - Çıkıntı yapmıyor, sökmeye gerek yok... (15 TL)
    USB SD/SDHC hafıza kartı okuyucu LiOn marka (5 TL) - Netbooktan çıkardığım hafıza kartını başka bilgisayara takarken kullanırım diye almıştım.
    Dealextreme.com dan bir kablosuz, optik, AAA pilli, mikro alıcısı çıkıntı yapmayan bir mouse sipariş etmiştim ama henüz elime ulaşmadı. Satıştan önce ulaştığı takdirde onu da vereceğim. (25 TL)

Yani sıfır bir netbook alan insanın yapacağı potansiyel bütün masrafları yaptım.

İstanbul içi elden teslim, İstanbul dışı kargoyu alıcı öder.

Hepsine istediğim fiyat 450 TL. Mouse da dahil olursa 465 TL.

Saygılar,

Can
    0 535 479 83 90
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manoth -- 22 Eylül 2009; 9:24:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel fiyat cok arastırdım 2 hafta önce nerdeydin sen HP mini aldım türkcellden 2 tane birini sattım digerini kulanıyorum ... Asus güzel cihaz yapıyor ama uygun fiyatlı bulamamıstım iyi satışlar
  • Çağlar arkadaşımızın PSP si ile takaslanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun...

• helal olsun bizim psp dururken sen git çağların psp siyle neyse hayırlı olsun kardeş üstede 150 verdim gene takaslamadınya ne dim sana daha.tamda aradığım bilgisayardı.
  • burada böyle şeyler söylemene gerek yok, eninde sonunda ticaret bu, yani kısmet bu işler ve herşey para demek değil... ben çağların psp siyle takasladım ama ondan önce çağlar gibi bir arkadaş kazandım.

Ayrıca özellikle SIFIR psp ile takaslayacağımı belirtmiştim.

Saygılar,

• eyvallah kardeş mal senin.
  • ya keşke daha erken görseydim ilanı... :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manoth

burada böyle şeyler söylemene gerek yok, eninde sonunda ticaret bu, yani kısmet bu işler ve herşey para demek değil... ben çağların psp siyle takasladım ama ondan önce çağlar gibi bir arkadaş kazandım.

Ayrıca özellikle SIFIR psp ile takaslayacağımı belirtmiştim.

Saygılar,

Sağolasın can abi bende senin gibi bir abi , arkadaş kazandığım için çok şanslıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.