Şimdi Ara

Satılık Sıfıra Yakın Sony PSP 3004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Makineyi Bu Pazartesi günü aldım. 3004 model. Archos kullanıyordum, film izlemenin haricinde yolda oyun oynarım diye aldım. Ama arkadaş bir türlü çözemedim. Sıfıra yakın durumda. Ekran jelatini üzerinde. 4 gb kart var. Elektrik adaptörü Pc den şarj ve Pc bağlantı kablosu, taşıma kılıfı yanında verilecektir. Kutusu ve evrakları vardır.

Çok anlamayan bir kişi olarak makinenin bana göre tek kusuru var. Hatta o da makine değil belki kart ile alakalı. 5.03 – B yüklü idi. Final Fantasy indirdim. 1.6 GB boyutunda. Makine oynatmadı. Forumdan arkadaşlar 5.03 – C full e geçmen gerekiyor dediler. Geçmek isterken memory karta format attım. Hen dosyaları silindi, içine tekrar attım ama bir türlü başamadım. Veriyon şuan 5.03 olarak duruyor. A mı B mi C mi belli değil. Boş 5.03. Artık Uğraşmak istemiyorum. Kartın içinde oyunlar var ama ben tanıtamadım bir türlü. Bilmiyorum belki kısa süren bir iştir. 320 TL ye aldım. Alan kişi belki uğraşır zararını karşılasın diye 300’e satmak istiyorum. Ama çok çok temiz. İsteyene akşam resimleri mail atarım yada siteye eklerim.

Saygılarımla.

• p.m.
  • Cevaplandı. Devam
  • pm ledim ..
  • okundu ama cevap alamadım..
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.