Şimdi Ara

SATILIK : SIFIR VANGUARD PAMPAS 52 FOTOGRAF SIRT ÇANTASI...İNDİRİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, hiç kullanılmamış tertemiz fotografçılar için orta seri sort çantası. SLR makinanız ile birlikte 5 adet objektif + bellek kartları ve fotograf temizleme malzemelerini rahatlıkla sıkışık sıkışık olmadan taşıyabileceğiniz çanta...Pazarlık Payı Vardır...

Not : Ürün Tek Renktir.

Yer : Mecidiyeköy / İstanbul

Fiyat : 50YTL (1 adet kaldı)

Not : Kargo ile gönderimlerde kargo ücreti alıcıya aittir, önce ödeme aynı gün kargo ile gönderebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 12 Haziran 2008; 8:48:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • çoktan cevaplandı.

quote:

Orjinalden alıntı: muratacuner

pm

• pm
  • Almayı düşünenler için yardımcı olmak gerekirse: Bugün gittim ve elden aldım süper kaliteli bir ürün. aldıktan sonra mecdieköy yalçınlarda bir alt modelini inceledim ve baktım fiyatı 123.5 YTL. İyi bir alışveriş oldu.hakikaten çok fonksiyonel ve kaliteli bir ürün etiketine kadar üzerinde. Vanguardı duymamış olanlar için bazı modelleri 270 dolar bu markanınÇAnta resimde göründüğünden çok daha kaliteli ve karizmatik duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zephyroshawk -- 6 Haziran 2008; 14:53:39 >
  • hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullanman dileğiyle, söylediklerin için teşekkür ederim....

quote:

Orjinalden alıntı: zephyroshawk

Almayı düşünenler için yardımcı olmak gerekirse: Bugün gittim ve elden aldım süper kaliteli bir ürün. aldıktan sonra mecdieköy yalçınlarda bir alt modelini inceledim ve baktım fiyatı 123.5 YTL. İyi bir alışveriş oldu.hakikaten çok fonksiyonel ve kaliteli bir ürün etiketine kadar üzerinde. Vanguardı duymamış olanlar için bazı modelleri 270 dolar bu markanınÇAnta resimde göründüğünden çok daha kaliteli ve karizmatik duruyor.

• pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplandı

• arkadaşlar bugün elden aldım. ve gerçekten çok kaliteli. bu fiyata ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.
  • hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan

quote:

Orjinalden alıntı: sargon_26

arkadaşlar bugün elden aldım. ve gerçekten çok kaliteli. bu fiyata ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim.

• pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.