Şimdi Ara

Satılık Sıfır Swatch Saatler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den telefonlarla verilmek üzere çok sayıda gönderilen kutulu (bazıları kutusuz) gönderilen swatch saatler elimde kaldığından ayrı olarak satılığa çıkartıyorum.Saatler 0'dır, kutulu olanların kutusu swatch'un kendi orjinal kutusudur..Şimdilik bir kaç tane model çıkartıyorum satılığa yakın zamanda diğer modelleri de ekleyeceğim.

Not: Saatlerin garantileri yoktur, spot ürün gibi düşünün, dolayısıyla fiyatlarda piyasa değerlerinin altında..İş yerim istanbul gaziosmanpaşada, dileyen gelip saatleri görerek de alabilir (içinin rahat etmesini isteyen).1 kutu dolusu saatim var 56 adet =) indirim talep eden p.m'leri yanıtsız bırakacağım lütfen ona göre p.m atın..

Ayrıca her bankanın kredi kartına fiyatlar üzerine % 5 komisyon ekleyerek iş yerimden taksitlendirme yapabilirim.

200 TL

140 TL

125 TL

220TL

135TL

http://img2.imageshack.us/img2/2366/yog100g.png
    250TL

http://img230.imageshack.us/img230/930/sfk280g.jpg
    140TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6A755909 -- 8 Mayıs 2009; 16:09:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhaba, ürünlerin kod numaralarını yazabilmeniz mümkün mü? yerinize gelip bakma imkanı olmayanlar için başka bir bayiiden ürünleri görebilirler.
  • merhabalar, elbette ürünleri koyduğum fotoğrafların sıralamasına göre kodlarını yazıyorum.

ycs109
    ycs4037
    sfk277g
    ysc4042
    yss213g
    yog100g
    sfk280g

fotodaki sıralamayla aynıdır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM atıyorum ama hata veriyor o yüzden buraya yazıyorum. 8 sene geçmiş ama elinizde kaldıysa sfk280g modeline talibim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.