Şimdi Ara

[Satılık] Sıfır Samsung YP-U7 4GB MP3-Çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [Satılık] Sıfır Samsung YP-U7 4GB MP3-Çalar

Arkadaşlar ürün Samsung'un 2013'ün başında piyasaya sürdüğü üründür. Donanım Haber'de 15 Şubat târihli tanıtımı bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri:
    Ekran: 1 inç 128x64 çözünürlüklü TFT LCD Renkli Ekran
    Boyutlar ve Ağırlık: 85.9 mm x 26 mm x 9.7 mm - 28.4 gram
    Desteklenen Dosya Türleri: MP3, WMA, OGG, FLAC
    FM Radyo ve Kalori Tâkibi için Fitness Modu
    Bellek Boyutu: 4 GB
    Kullanım Süresi: 20 saat

Ürünü satın aldım ve kullanıyorum, ses kalitesi olarak oldukça tatmin edici. Samsung daha önce U5 modelini Türkiye'de satışa sundu, sonrasında bir üst modeli olan U6 dünyâ genelinde satışa sunuldu; ancak Samsung bu ürünü Türkiye'ye getirmedi. U7 modelinin de geleceğini düşünmüyorum. Ürün gerçekten çok hafif, varlığını pek hissetmiyorsunuz. Güzel bir kulaklıkla birlikte kullanıldığında müziğin tadına varıyorsunuz ki kendi kulaklıkları da yeterli seviyede bir kalite sunuyor. Şarj süresini Samsung 20 saat olarak belirtmiş ancak ekran parlaklığını kısarak kullandığım için 24 saati buldum ben, gerçekten iyi dayanıyor batarya. Piyasada 2 GB/4 GB ve radyolu/radyosuz olarak farklı sürümleri mevcuttur, bahsettiğim model 4 GB ve radyoludur.

Ürünün Samsung'un resmî sitesindeki fiyatı 50 €'dur. Yurtdışında öğrenciyim ve Türkiye'ye dönüşüm Hazîran'da olacak, ürün kutusu açılmamış şekilde sıfır olarak teslim edilecektir. İlgilenenlere fiyat 130 liradır.

Not: İlk aldığım Samsung U5 MP3-çalarımı Vatan Bilgisayar'dan almıştım ve kaybettim. Sonrasında aynı MP3-çalardan çok aradım ancak hiçbir yerde bulamadım. Şu anda bu fırsatı yakaladığım için hemen kaçırmadan aldım ve bu başlığı da çok bir fiyat farkı olmadan, benim gibi almak isteyip de bulamayanlar için açtım :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokomato -- 13 Mart 2013; 17:10:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünün saty?y bitmi?tir arkada?lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokomato -- 21 Mayıs 2014; 12:18:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.