Şimdi Ara

SATILIK SIFIR SAMSUNG 5000 MAH POWERBANK (EB-P3020BNEGWW)+ 64 GB EVO PLUS HAFIZA KARTI : 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Samsung Model #GALAXY S9 Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM

YAKIN BİR ARKADAŞIM PARAYA İHTİYACI OLDUĞU İÇİN EVKURDAN CİHAZ ALMIŞTI SAĞOLSUN YANINDA POWERBANK VE HAFIZA KARTI ÇOK UYGUNA GELİYOR DİYE YÜKLÜ MİKTARDA FATURAYA YANSITMIŞLAR.

KULLANMAYACAĞIMIZ İÇİN CÜZİ MİKTAR DA OLSA ARKADAŞA FAYDASI OLSUN DİYE SATIŞA ÇIKARIYORUM. İKİ ÜRÜN DE SIFIR VE HİÇ AÇILMAMIŞTIR.

SAMSUNG 5000 MAH POWERBANK (EB-P3020BNEGWW MODELİ) VE SAMSUNG EVO PLUS 64GB HAFIZA KARTI İKİSİ BERABER

PAZARLIKSIZ TEK FİYAT:100 TL

İLETİŞİM: 0 554 791 82 64 AYKUT

SATILIK SIFIR SAMSUNG 5000 MAH POWERBANK (EB-P3020BNEGWW)+ 64 GB EVO PLUS HAFIZA KARTI : 100 TL

• Hocam hayırlı günler. Anlaşmalı kargonuz var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam uygun fiyata yollatabilirim yurtiçi kargoda arkadaşım var sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerbank sıfır de mi hocam, kapalı kutu? Hafıza kartı zaten sıfır, eğer Powerbank sıfırsa ben alayım. Birde kargo soruverin, benim de denizli de çalıştığım kargo var ama ne kadar diyecekler bakalım.

• Ürünler Tarafımca Havale Gönderilerek Satın alınmıştır. Hayırlı Olsun İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

Ürünler Tarafımca Havale Gönderilerek Satın alınmıştır. Hayırlı Olsun İnşallah.
    Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.