Şimdi Ara

satılık sıfır ps2'ler 330tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makinalar 90004 modeldir yeni kasa adaptörsüz modbo 750 çipli full kutu içeriği ve yan sanayi bir joystik yanında fiyat 330tl takas yok indirim yok atıp tutmaya başlayanlar olacaktır onlar için atış serbest

http://img70.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0110.jpg

http://img25.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0113.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 3 Mart 2009; 12:05:52 >

• başlığı yanlış yazmış olmalısın heralde, ps2 yerine xbox360 yazacaktın değilmi?
  • bence hdd ps2 ler yazacaktı
  • haydi aslanlarım bastırın siz olmasanız bu forumda nasıl eğleneceğiz siz forumun en nadide insanlarısınız şimdi bir yere gitsek eğlenmeye bir ton para ama bak burda bedava sizin sayenizde
  • sen bu fiyatla zaten bizi güldürüyosun şirketce zaten biz gülüyoruz fiyata
    şöyle diyim geçen hafta aynı makina sıfır kutusunda 2 adet orjinal kol 3 oyun matrix cipset 280TL 1 yıl dükkan garantili aldık

2 hafta öncede ben 2. elini 20 oyun full kutulu set 2 kol şeklinde 170TL verdim.

"atıp tutmaya başlayanlar olacaktır onlar için atış serbest "
    demiş arkadaşımız zaten kendi baya yükseye atmış
    330 TL rahatça bir xbox360 alınır 150-160 da temiz bol oyunlu bir ps2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacoban -- 3 Mart 2009; 12:25:50 >

• inanin ben hdli makina sandım ama 90004 hdd takılmıyor zaten.şaşırdım ne diyim
  • isteyen istediği fiyata satar tabi
    ben "atıp tutmaya başlayanlar olacaktır onlar için atış serbest" yazılmış sanki 250 satıyor arkadaş millette baltalıcak ilanı
    hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yusuf irmak in cipli ps2 setiyle hemen hemen ayni fiyat.Metin kardes aslinda biraz daha hesapli tutabilirdin fiyati.cunku sifirda olsa forum kullanicisi hesapli mal ariyor.
    ne diyelim hayirli satislar.
  • mustafa çoban kardeşim ona bakarsan 0 gibi slim psp'yi 230tl'ye vermiştim ne alaka sen doların ne kadar olduğundan haberder değilsin galiba zaten bu forum ölücülerin yeri bunları yazanlarda hep ölücüdür deniz kardeşim sende biliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

haydi aslanlarım bastırın siz olmasanız bu forumda nasıl eğleneceğiz siz forumun en nadide insanlarısınız şimdi bir yere gitsek eğlenmeye bir ton para ama bak burda bedava sizin sayenizde

arkadaş ps2 ye 330 da ister 1330 da kimseyi ilgilendirmez.işine gelen alır işine gelmeyen de sayfayı kapatır gider.
    ne kadar komiksiniz aynen katılıyorum satıcı arkadaşa.
    fiyat pahalı ise gider ucuz yerden alırsınız.
    satıcı ilanında ne olur yalvarıyorum allah rızası içn benden bu fiayata illaki alın diye bi yere not düşmüşmü bi bakayım tekrar.
    tuhafsınız vallahi daha ucuza satıyorsanız gidin sizde ilan açın.
    aslında dh'ın 2.el kısmının adını forumölücüler.com olarak değiştirmek lazım
  • istediğin fiyata verebilirsin bende 180 vermiştim:)
    benim şaşırdığımda bu sen uygun verirdin?
    dolar
    altın
    ve bazı hisselerin snyelik değişimlerini incelerim
    sanırım sende ps2 fiyatı ve ps2 5-6 senelik makina olduğunu bilmiyorsun
    şimdi daha ucuzu varken neden millet bunu söylemesi dokunuyor ölücü oluyor.
    isteyene 280 Tl 1 yıl garantili 2 kol ve 3 oyunuyla kadıköy yazıcıoğlundan alabilir 50ytl fazla vermek ölücülükmü ? enayilikmi?

sen beni ben seni tanıyoruz ayrıca severim seni
  • yazıcıoğlunda ben hiç ucuz şey görmedim nerde kazıkçı var orada mustafa kardeşim ben alım satım yapmam pek ihtiyacımın dışında bu olayda öyle gitsede gitmesede önemli değil
  • ben yardımcı olurum kardeşim gel sen birlikte gidelim yazıcıoğluna yada adres verim 3 oyunua kendin seç
    tornaga kardeşimde dükkanın 500ytl sattığı xbox360 480 satıyor.Sanırım isyanı bundan
  • oyun nedir tanesi 1.25 yada en fazla 1.50tl para değil ben zaten xbox360kullanıyorum ps2 alacak değilim mustafa
  • o halde pm
  • arkadaşlar ps2 sıfır biraz pahalı ama o fiyata satıyorsa arkadaş bi bildiği vardır belki...
  • 325 den 1 lira fazla vermem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.