Şimdi Ara

SATILIK SIFIR NOTE 8 GOLD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 5
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM

CİHAZ 31.01.2018 TARİHİNDE EVKURDAN ALINMIŞTIR. KUTU MAALESEF HER ZAMANKİ GİBİ KONTROL AMAÇLI AÇILMIŞTIR. CİHAZ KESİNLİKLE AÇILMAMIŞTIR KUTU İÇERİĞİ İLE SIFIR BİR ŞEKİLDE DURMAKTADIR.

GOLD RENKTİR.

FİYAT: 3800 TL

İLETİŞİM: 0 554 791 82 64 AYKUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevanton -- 6 Şubat 2018; 13:50:12 >

• Dostum Alındığı tarihi teyit amaçlı soruyorum. 2017 Ocakta mı alındı bu telefon? Piyasaya çıkış tarihi zaten Temmuz 2017.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOADISH

Dostum Alındığı tarihi teyit amaçlı soruyorum. 2017 Ocakta mı alındı bu telefon? Piyasaya çıkış tarihi zaten Temmuz 2017.

Alındığı tarihi yazdım zaten hocam? Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım.
  • Çok iyi telefon, tam bi canavar ama para yok👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Dostum Alındığı tarihi teyit amaçlı soruyorum. 2017 Ocakta mı alındı bu telefon? Piyasaya çıkış tarihi zaten Temmuz 2017.

Arkadaş diyor ki bu cümlenin doğru olabilmesi için zamanda yolculuk cihazını icat etmiş olmalısın...

CİHAZ 31.01.2017 TARİHİNDE EVKURDAN ALINMIŞTIR.
  • quote:

Kusura bakmayın tarihi yanlış yazmışım şimdi düzelttim hatamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

quote:

Arkadaş diyor ki bu cümlenin doğru olabilmesi için zamanda yolculuk cihazını icat etmiş olmalısın...

Uyariniz için teşekkür ederim hatamı düzelttim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

quote:

o tarihte note 8 olmadığı için zaman makinasıda işlevsiz oluyor,cümle yine doğru olamıyor

• chevanton kullanıcısına yanıt
    Daha önce htc 10 kullanıyordunuz sanırım. Konudan hatırlıyorum. Ben HTC 10 u servise gönderdim. Süresi doldu. Para iadesi alacağım. Bu modeli önerir misiniz. HTC 10 sonrası değerlendirmeniz nedir? Özellikle ses konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.