Şimdi Ara

SATILIK SIFIR 'Noctua NH-D15S ve NH-C14S' Gelmiş Geçmiş En İyi Soğutucular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar elimde sıfır kullanılmamış olarak bulunan Noctua soğutucular satılıktır
    Noctua markası zaten tartışılmaz bir markadır bu işlerde.

Almanya'dan alınmıştır. İlan ne ise odur Şuyu buyu var mı diye sormayın mağazaya gitseniz bu kadar sıfırını bulamazsınız.

fotoğraf eklemiyorum direk sitenin linkinden ürünlere bakabilirsiniz:http://noctua.at/

İSTEDİĞİM FİYATLAR;
    NH-D15S: 290TL
    NH-C14S: 280TL
    NH-D15: (SATILMIŞTIR)
    NH-U14S: (SATILMIŞTIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertork -- 2 Nisan 2017; 11:51:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayatımda kullandığım en iyi hava soğutma ürünüdür. Elimdeki i5 4690k'ya ( 3.5k stok hız ) 4.6k Mhz'ye kadar overclock uygulamama ve ardından DOOM, 3DMark gibi oyun ve programlarda en son ayarlarda ve yükte en fazla 50 derece sıcaklığı görmüştür.

Burada önemli olan husus sıcaklıktan çok ürünün çalışma sessizliğidir. İlk aldığım zamanlar her gün kasayı kontrol ediyordum acaba dönüyor mu fanları diye, çalışıp çalışmadığından emin olamıyordum. Efsanevi NH-D14'e göre artısı yüksek profilli ramlerle kullanılabilmesidir.

Su soğutmaya endişeyle yaklaşan ya da hazır olmayan arkadaşlar için ilaçtır. ( Muadili olan ürünlere fersah fersah fark atar ) Ayrıca yanında hediye edilen NT-H1 de muhteşem bir termal macundur, çoğu standart macuna göre 4-5 derece daha serin tutuyor işlemciyi.

Satış fiyatı da son derece uygun, keşke ihtiyacım olsa da alsam; o derece ...

İlanı kirlettiğim için özür dilerim ama çoğu arkadaş bu ürünün muhteşemliği konusunda habersiz ...
  • Hayatımda kullandığım en iyi hava soğutma ürünüdür. Elimdeki i5 4690k'ya ( 3.5k stok hız ) 4.6k Mhz'ye kadar overclock uygulamama ve ardından DOOM, 3DMark gibi oyun ve programlarda en son ayarlarda ve yükte en fazla 50 derece sıcaklığı görmüştür.

Burada önemli olan husus sıcaklıktan çok ürünün çalışma sessizliğidir. İlk aldığım zamanlar her gün kasayı kontrol ediyordum acaba dönüyor mu fanları diye, çalışıp çalışmadığından emin olamıyordum. Efsanevi NH-D14'e göre artısı yüksek profilli ramlerle kullanılabilmesidir.

Su soğutmaya endişeyle yaklaşan ya da hazır olmayan arkadaşlar için ilaçtır. ( Muadili olan ürünlere fersah fersah fark atar ) Ayrıca yanında hediye edilen NT-H1 de muhteşem bir termal macundur, çoğu standart macuna göre 4-5 derece daha serin tutuyor işlemciyi.

Satış fiyatı da son derece uygun, keşke ihtiyacım olsa da alsam; o derece ...

İlanı kirlettiğim için özür dilerim ama çoğu arkadaş bu ürünün muhteşemliği konusunda habersiz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promethium -- 12 Ağustos 2016; 13:49:08 >

• Noctua Değilmi Adı Yeter Kaliteli Sessiz Soğutucu
    bastaklı18-Eammonx-ps4-musa69-yaskoo_87-Andd_games-rylai2113-sultan22-Nitrotech-Urzais100-V911-kv-gs-ParaBende-keteci66-fraxinusss-ATERS-enessezgin-kadir_74-zQrba-Intheflames-leop-darqdaqqer-Ontwerper-altungokhan-orcun3452-blackrazor88-Minimazon-ozgurbosnak23-bertugamil-Luxerium-byi-caphta4(CORSAIR 450D)-PeaceBlues(GTX660)-moon9999(Corsair Carbide 400r kasa)
    --- ALIŞVERİŞTEN UZAK DURULMASI GEREKEN ŞAHISLAR ---
    RocheBobois (Sorunlu, Takıntılı, Yalancı ve iftiracı şahıs) Sorunlu Kasa Sattı (5 lira için egosunu tatmin eden kişi)
    somek ( Hasan Deniz Canyılmaz ): Asus GTX 680 Ekran kartı Fanı Arızalı,Sorunlu Parasını Göndermedi
  • corsair 400r kasaya girer mi bu alet ? Yüksek profilli ramler bir sıkıntı yaratabilir mi ?

Orijinalden alıntı: rahatduramayanadam

corsair 400r kasaya girer mi bu alet ? Yüksek profilli ramler bir sıkıntı yaratabilir mi ?

evet uymakta. ramlerde sıkıntı yaşamazsın bu modelin özelliği bu verdiğim linki araştırmanı tavsiye ederim

• Bende dh14 u kullaniyordum, sistemi dagittim, adam sogutucuyuda istedi itx kasama sigmayacagi icin, vermedim. Belki atx e donersem die dursun kenarda Gercekten daha iyisini gormedim. Sessiz ve isini en iyi yapan sogutucudur. Kule tipi oldugu icin yer sikintisi olmayan alsin evladiyelik kullansin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

D15 tarafımca alınmıştır hayırlı olsun

Arkadaşın verdiği adrese NH-D15'in kargo çıkışı yapıldı.

Noctua NH-U14S Satıştadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 24 Ağustos 2016; 22:57:14 >

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

ilanda belirtidiği gibi oyu varmı buyu varmı diye soru sormadım direkt aldım ürünü,ama termal macunu kullanılmış olarak geldi nerdeyse şırınga bitmişti içindeki
    onun haricinde ürün 0'dı kullanılmamıştı güzeldi,ama termal macun konusu en baştan belirtilebilirdi

Termal macunlar kullanilmadi ve tek kullanimlik. TR de stok olmadigi icin bilinmiyor guncel noctualarda tek kullanimlik cikmakta arkadasla yanlis anlasilmayi giderecek sekilde iletisime gecildi.

• daha önce aldığım başka bi marka üründe full şırınga çıktığı için ve noctua resimli kullanım klavuzlarında şırıngayı full olarak gösterdiği için bu yanılgıya kapılmışım,ama canım sıkılmıştı gerçekten neyse insanlık hali olabilir sıkıntı değil

Teşekkürler
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.