Şimdi Ara

Satilik SIFIR IPHONE 5S 64 GB SIYAH / 03.02.2014 FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazi bugun aldik arkadaslar. Kapali kutudur. Kurulum icin dahi jelatinleri acilmamistir. Alan kisi jelatinini acip ilk kurulumunu yapacaktir.
    64 GB Siyah renktir. Satis elden ve istanbuldandir.
    Fiyat 2399 TL'dir. Pmden ulasin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 3 Şubat 2014; 23:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• garantisi nereden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FUATITTO

garantisi nereden ?

Yazmayi unutmusum. Vodafonedan alinma. Brightstar garantili

• antizero kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamazsan sormak isterim benim de Vodafone hattım var, kırmızı pasaport olayı başladığında yurtdışında kullanmak için tarifemi Midi her yöne tarifeye değiştirmiştim. Yaklaşık 15 yıldır hattı kullanıyorum. Her neyse şimdi ben de Vodafone'dan iPhone almak istesem nasıl bir işlem yapıyorlar? 64 GB Gold yada space gray renkleri ellerinde yok mu acep, neden dolayı siyah aldınız? Aylık ödemeleri kontrat süresi ne kadar veriyorsunuz?
  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok. Herhangi bir vodafone bayisine giderseniz detayli anlatirlar. Cunku odeyeceginiz miktar tarifeye gore degisebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: capricorn79

Hocam yanlış anlamazsan sormak isterim benim de Vodafone hattım var, kırmızı pasaport olayı başladığında yurtdışında kullanmak için tarifemi Midi her yöne tarifeye değiştirmiştim. Yaklaşık 15 yıldır hattı kullanıyorum. Her neyse şimdi ben de Vodafone'dan iPhone almak istesem nasıl bir işlem yapıyorlar? 64 GB Gold yada space gray renkleri ellerinde yok mu acep, neden dolayı siyah aldınız? Aylık ödemeleri kontrat süresi ne kadar veriyorsunuz?

Hocam bildiğim kadarıyla 5S in siyahi yok zaten ilan sahibi arkadaşın bahsetmiş olduğu renginde space gray olması lazım

• HaY_aKSi kullanıcısına yanıt
    Evet dediginiz gibiymis hocam. Aslinda siyah ama apple iste enteresan bi isim bulmus space gray neyse artik .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.