Şimdi Ara

SATILIK (SIFIR) IPAD MINI RETINA 16 GB WIFI - 17 AY GARANTİ + IPAD MINI SMART CASE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #16 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    IPAD MINI RETINA EKRAN 16 GB WIFI UZAY GRİSİ

Ses açma tuşu bozulduğu için ipad miniyi teknik servise teslim ettim. Teknik servisten gelecek olan sıfır ürünü satıyorum.
    Ürün elime 8 Ağustos civarında ulaşacaktır. Bende alıcıya o tarihlerde teslim edebilirim.
    Ürün sıfır olduğu için fotoğraf koymuyorum.
    17 Aralık 2013 tarihinde apple.com sitesinden alınma TR ürünüdür. 17 Aralık 2015 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.
    apple.com'da ipad mini retina 16 gb wifi şu anki havale fiyatı 960 TL'dir.
    Bu fiyatı göz önüne alarak satış fiyatım 800 TL'dir.
    Ürün sıfırdır ve apple.com'daki üründen tek farkı 7 aylık garanti süresidir. 7 ay garanti için 160 TL vermek istemeyenler ürünümü tercih edebilirler.

IPAD MINI SMART CASE

Tertemiz/Hasarsızdır. apple.com'da havale fiyatı 172 TL'dir. benim satış fiyatım 100 TL'dir.

2 ürünü beraber almak isteyen kişiye 875 TL'ye verilecektir. apple.com'dan ikisini 1132 TL'ye alabilirsiniz. 257 TL zarar etmek istemezseniz sattığım ürünleri tercih ediniz.

Lütfen takas teklif etmeyiniz.

SATILIK (SIFIR) IPAD MINI RETINA 16 GB WIFI - 17 AY GARANTİ + IPAD MINI SMART CASE

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaxis -- 27 Temmuz 2014; 13:28:45 >

• İlan gunceldir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.