Şimdi Ara

// SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 // SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım
    Bir üst seviye kart aldığımdan ötürü PowerColor HD 6950 1GB ekran kartım SATILIKTIR. Ürün HepsiBurada faturalıdır. Ürün görüntü vermeyen 5870 yerine DestekBilişim'den (Link.Tıkla.2011'in En İyi Servisi) SIFIR olarak geldiği için tam anlamı ile sıfır diyebilirim. Kutusu, kutu içeriği, faturası durmaktadır. Haliyle kartın temizliğinden bahsetmeye gerek yok, fan yapraklarında toz dahi bulamazsınız Toplamda 1 ay ya kullanıldı ya kullanılmadı diyebiliriz -doktordan olduğunu göz ardı etmemek lazım bu hususta malum zaman bulamıyorum- Voltaj vermeymiş OC'imiş yanında geçilmedi bunun sonuna kadar garantisini verebilirim Garantisi ise bu linkten kontrol edilebilir ve telefon ile sorgulanabilir http://www.destekwega.com/CustomerService/EndUser/ViewSerialNo.aspx?SerialNo=PG1101056750

Sıfırından farkları;
    1- Garantisinin 6 ay eksilmiş olması
    2- Sıfır bir ürüne göre sadece 1 ay kullanılmış olması (Ki o bir ayda da kart hiç bir şekilde zorlanmadı bile)
     // SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım

Ürünü bilenler bilir ama tanıtmak gerekir ise;

1- PowerColor'un el emeği göz nuru soğutma sistemine ve mükemmel çift fan yapısına sahiptir, en sağlam oyunda bile sıcaklık 70 derece civarında gezmekte ses ise rahatsız etmemektedir Hele kasanızda 1000-1500RPM üstü çalışan fan var ise sesini duymazsınız dahi
    2- Özel soğutma sistemi ile en yüksek soğutma performansını en düşük seste sağlar ve özel bir tasarımdır.
    3- Performansı ile ilgili olarak fazla söze zaten gerek yok kendi fiyat segmentinin en iyi F/P kartıdır

Ürünün ana sayfası, buradan tüm resimlerine ve bilgilerine ulaşılabilir; http://www.powercolor.com/tr/products_features.asp?id=327#Specification

Ürünün Resimleri: -cep telefonu ile çekilmek zorunda kaldı artık idare edin arkadaşlar :)-
     // SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım // SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım // SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım

Şu an için varsın ürün satılmasın sorun değil, kutusunda yatsın. İndirim düşünmüyorum, daha düşük fiyata satacağıma dursun diyorum. Şu an için daha düşük fiyatlara satmak, diğer 6950'lere haksızlık diye düşünüyorum. En olmadı kartı kuzenime vereceğim, şimdilik kutusunda rahat uykusunda uyumakta.

İstediğim fiyat 440TL'dir. Takas düşünmüyorum.

Son Fiyat 425TL olmuştur!
    Bu son fiyata daha İYİ, daha PERFORMANSLI, daha TEMİZ, daha UZUN GARANTİLİ bulan arkadaşlar gidip istediği kartı almakta ÖZGÜRLER

Kargo yoluyla tüm Türkiye'ye gönderilir.Önce havale ardından ürün gönderimi yapılacaktır

Eğer isteyen olursa GittiGidiyor'dan (+%10) veya SanalPazar'dan (+%5) da satış yapabilirim

Öneri, görüş ve sorularınız için lütfen PM atınız.

İlanımı kirletmediğiniz için şimdiden teşekkür ederim! İlanda satış amacım, düşüncelerim belli olduğundan herhangi bir konu üzerinde ilanda tartışma yaşamak istemiyorum, gereksiz tartışmalar itina ile şikayet edilecektir

bu ilanın tüm hakları saklıdır ve her daim değişiklik hakkını saklı tutar!
    Fiyat : 425 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Ocak 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar. Fiyat çok iyi alacak arkadaşr sıfır niyetine alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandia -- 22 Ocak 2012; 2:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandia

Hayırlı satışlar. Fiyat çok iyi alacak arkadaşr sıfır niyetine alabilir.

Teşekkürler hocam
  • doktorum hayırlı satışlar
  • İlanı Açma Tarzı Bir Yerden Tanıdık Geliyor Gerçekten Sıfır Gibi ve Fiyat Çok İyi.Kısa Sürede Satılacağına Eminim.Sizin Ürünler Pek Buralarda Durmuyor.Hayırlı Satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

doktorum hayırlı satışlar

Sağolasın Mukteda başkan

quote:

Orijinalden alıntı: koord

İlanı Açma Tarzı Bir Yerden Tanıdık Geliyor Gerçekten Sıfır Gibi ve Fiyat Çok İyi.Kısa Sürede Satılacağına Eminim.Sizin Ürünler Pek Buralarda Durmuyor.Hayırlı Satışlar

Aynı şeyi ben de size yazmıştım başlıklarımız aynı formatta İyi dileklerin için teşekkür ederim hocam

Edit: Bu yeni ilan sistemini hiç sevmedim.. Edit2: Resimler eklendi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 22 Ocak 2012; 16:27:21 >

• PM cevaplandı, satışa devam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attım
    umarım anlaşırız
  • Arkadaşlar TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM, ÜCRET OLARAK DA İNEBİLECEĞİM SON FİYATI İLANA YAZDIM İlginize teşekkür eder iyi akşamlar dilerim
  • Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

Hayırlı satışlar

Teşekkür ederim dostum sana da hayırlı satışlar dilerim, diğer olay HDMI'dan görüntü vermediğinin düşünülmesi boş yere işlerini aksattı taş gibi kart yoksa. İnşallah kısa sürede gönlüne göre bir alıcı bulursun

Bu arada kart satılmıştır arkadaşlar, yarın kargo yapılacak, umarım sıkıntısız bir şekilde alış veriş gerçekleşecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

Hayırlı satışlar

Teşekkür ederim dostum sana da hayırlı satışlar dilerim, diğer olay HDMI'dan görüntü vermediğinin düşünülmesi boş yere işlerini aksattı taş gibi kart yoksa. İnşallah kısa sürede gönlüne göre bir alıcı bulursun

Bu arada kart satılmıştır arkadaşlar, yarın kargo yapılacak, umarım sıkıntısız bir şekilde alış veriş gerçekleşecek :)

kartı satmışsın hayırlı olsun
    evet HDMI dan görüntü vermediğinin düşünülmesi zaman kaybı oldu
    ölücüler uzak dursun yeter

• Ürün "BLooregard Q.Kazoo" nikli arkadaşımıza SATILMIŞTIR. İyi günlerde kullanması dileklerimle..
  • quote:

Ürün "BLooregard Q.Kazoo" nikli arkadaşımıza SATILMIŞTIR. İyi günlerde kullanması dileklerimle..

vaaay nick'e bak her iki tarafa da hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Ürün "BLooregard Q.Kazoo" nikli arkadaşımıza SATILMIŞTIR. İyi günlerde kullanması dileklerimle..

vaaay nick'e bak her iki tarafa da hayırlı olsun.

:) Teşekkür ettim dostum, hayrını görsün alan arkadaş

Nikin tam olarak neye kime ait olduğunu çözemedim yalnız vikipediadan baktım ama

•  // SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım
  •  // SATILIK \\ [SIFIR GİBİ]PowerColor HD 6950 1GB ÖzelTasarım
    Kart çok güzel ve temizdi teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo
    Kart çok güzel ve temizdi teşekkürler.

Cevabımı aldım arkadaşlar tamamdır

İyi günlerde kullanınız efendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.