Şimdi Ara

Satılık sıfır gibi galaxy note 2-beyaz 16gb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben, 34 yaşında bir mühendisim. Şu an Düzce'de yaşıyorum, fakat İstanbul'a da gelip teli verebilirim.
    Teli mediamarkt-İstanbul'dan ekim-2012'de 1799TL'ye aldım. Samsung TR-Başarı garantisine tüm TR yurt içi servislerinde garanti kapsamındadır. Telde herhangi bir çizik dahi yoktur. Yurtdışından alınma, imei klonlama, grey pazar vs. hiçbir şekilde bir durumu mevcut değildir. Zaten teli gördüğünüzde de anlarsınız. Telde donanımsal ya da yazılımsal herhangi bir hata, bozukluk vs. yoktur. Hiçbir şekilde servise gitmemiş olup, üst çerçeve ile tel arasındaki açıklık normaldir.(ilgilenenler bilir, galaxy note 2'lerde üst açıklık problemi kroniktir.)
    Android telefonlara çok meraklı olduğumdan htc one ya da xperia z almak istediğim için satıyorum. Teli elinize aldığınızda çok titizce kullanıldığını zaten göreceksiniz, fazla söze gerek yok.
    Telefon; kutusu, faturası, garanti belgesi, tüm aksesuarlarıyla ve ilave olarak Cevahir AVM samsung bayisinden alınmış protective cover+ ile beraber teslim edilecektir.
    Fiyatı da bana kalırsa fiyatı ucuzdur.
    Not: Sıfır bir cihaz alsanız(malum elektronik şans işidir)bozuk çıkma ihtimali dahi var; ama benim cihaz bizzat tarafımdan 4 aydır denendiğinden içiniz çok rahat olabilir.
    Saygılarımla.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.