Şimdi Ara

SATILIK SIFIR EVGA GTX280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdısından gelen kutusu acılmamıs sıfır Evga GTX280 1GB 512Bit DDR3 PCI Express 2.0

* 1GB of DDR3 Memory
    * 602 MHz Core
    * 2210 MHz Memory
    * 512 Bit Memory Interface
    * 1296 MHz Shader Clock
    * 240 Stream Processors
    * 2nd Generation NVIDIA® unified architecture
    * Full Microsoft DirectX 10 support
    * NVIDIA SLI® technology
    * NVIDIA PureVideo® HD technology
    * NVIDIA PhysX™- Ready
    * NVIDIA CUDA™ technology
    * PCI Express 2.0 support
    * Two dual-link DVI-I and one HDTV output
    * Dual-link HDCP-Capable
    * OpenGL 2.1 support

Kartı bilen biliyor zaten fazla acıklama yapmama gerek yok sanırım...

Suan Fotograf makinesi yanımda olmadıgı icin fotolarını koyamıorm sabaha insallah.

Fiyat : 770 TL

İstanbul içi elden teslimat önceliklidir. Diger turlu her yere kargoya verilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu fiyatlara çok zor çok burada 550 liraya gtx280 pny marka ürün zor satıldı oda tr garantili.sen diyeceksin ki bu evga ama burası dh diyeceğim bende burada çok zor o fiyatlar heleki 4870x2 ler bile 650 liraya satılmazken eğer ciddi anlamda satıcı isen fiyatını hemen revize et
  • Yalnız baktım forumda arastırdım 2. elini 650ye weren war gtx280i ki evga degil, sıfır olmasına karsın 100 ytl mı cok gelir?

Bu arada elbette ciddi alıcılarla pazarlık payı mumkundurç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn -- 26 Ocak 2009; 5:01:02 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_29205857/mpage_1/key_//tm.htm#29212628
    buradaki arkadaş 2-3 günlüğünede dahi olsa 550 demişti demem oki ilanı baltalamak değil sana eğer ciddi satıcı isen yardımcı olmak maksadım
  • Nası bi fiyat veriyim arkadasım ölüsüne mi satmam gerekiyor sıfır malı
    tr deki fiyatlara bakıyorum hadi benımkı yurt dısı garantısız o farkıda iniyorum zaten sen bana yardımcı ol bari...

920 tl olan en az tr fiyatına nazaran benım ne kadara wermem lazım ortalama burdaki fiyatla arasında 200 lira fark warki sattıgım kart Evga yani ;)
    Anlamıs degılım ben bu işi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn -- 26 Ocak 2009; 6:35:38 >

• arkadaşım dh de millet 550 yi hadi 600 ü gördükten sonra o fiyatlara ürün almaz demek istiyorum sen yeni üye olduğun için yazdım eski üye olsan zaten yazmam sende bu fiyatı yazmaşsın anlatabiliyormuyum.milletin buna vereceği fiyat kanımca yurtdışı olunca max. 600 gibi geliyor
  • istediğin fiyata satmakta özgürsün alıcı teklif yapar sana uyarsa satarsın dh olmasının hiç önemi yok ticaret heryerde aynı istediğin fiyatı belirt, forumdakiler verecekleri fiyatı söylesin arada buluşursunuz...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 26 Ocak 2009; 7:48:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende haklısın usta saygılar
  • dostum bunun eskı uyelık yenı uyelıkle alakası oldugunu sanmıyorum , nası dıebılırsınkı max 600 die ayıptır gunahtır arkadasım gozunu sevıyım ;) sen bana 600e bul 10 tane almazsam neyim :)
    Dh ymıs suymus buymus sonucta siteye gore fiyat kimse vermiyor piyasası nedir ona gore hesaplarsın verırsın ki benım yaptıgımda bu ztn... Yurtdısı oldugu ıcın 200 tlye yakın indim zaten gayet makul degılmı acaba?

• en ucuz gtx280 910 ytl ve pazarlık payıda bırakmış satıcı kişi sıfır ürün satıyor sadece garantisiz diye 200 lira indirim yapıyor (daha doğrusu tr garantisi yok ups ile yollarsanız var sanırım)

bu fiyata biraz uzun sürer satılması hele bu sıralar ama hak ettiği fiyatta bu bence
  • Takma Kafana Kardeş , Sıfır ürün ve fiyatta tr deki sıfır satış fiyatına göre gayet cazip. 1 günde satılır, 15 günde satılır oda senin kısmetin bişey diyemeyiz.

Forum Yardımsever İnsan Kaynıyor. Bu Forumda Eger Birisi Kendini Köprüden Atmışsa Sende Atmak Zorundasın. Böyle Bi ticaret mantıgı var anlamak güç. çoğunlukla Tanımadıgım insanların ilanına yorum yazmam, kendi ilanımada gereksiz ve yardımseverler tarafından yorum yazılmasını sevmem ama bu sefer yazma geregi hissettim kusura bakma hayırlı satışlar.
  • Yaa arkadaşlar, benim anakartta PCI Express X16 yazıyo; bu kart ise PCI Express 2.0 . Yani ben bu veya buna benzer bi kart alsam
    benim anakarta uymaz mı ????????????

LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAFER MALAZGİRT -- 26 Ocak 2009; 11:50:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZAFER MALAZGİRT

Yaa arkadaşlar, benim anakartta PCI Express X16 yazıyo; bu kart ise PCI Express 2.0 . Yani ben bu veya buna benzer bi kart alsam
    benim anakarta uymaz mı ????????????

LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tabiki uyar. PCI-Express 2.0 ekran Kartı, PCI-Express 1.0 Anakarta takılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: centerland

istediğin fiyata satmakta özgürsün alıcı teklif yapar sana uyarsa satarsın dh olmasının hiç önemi yok ticaret heryerde aynı istediğin fiyatı belirt, forumdakiler verecekleri fiyatı söylesin arada buluşursunuz...

edit: imla

bu mantıktaki kullanıcılara cok saygı duyuyorum fikirlerini ve görüşlerini cok güzel bir şekilde beyan ediyorlar.. arkadaşın verdiği fiyat cokta abartı değil karşılıklı pazarlık sonucu alınabilecek bir rakam ortaya cıkar bence.. iyi pazarlar arkadaşım...
  • gtx 285 sıfırlarını garantili olarak 814 ytl fiyatla satan yerler var.gtx285 hem %10-15 daha iyi,hem 55nm.sen %10 performans farkını ve garantisiz olmasını düştünmü sana kalan fiyat:

920ytl-100ytl(performans farkı)-200ytl(garantisiz olması)=620ytl

hem 620 ytl bile eski fiyattan.kimse garantisiz karta 600 ytl bile vermez.nedenine gelince 3-4 aylık hala iki yıl garantisi olan kartlar bile 600ytl ye zor satıldı.garantisi olmadıktan sonra sıfır olsa ne yazar....

ne güzel hesap yaptım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 26 Ocak 2009; 20:14:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dilmutt

gtx 285 sıfırlarını garantili olarak 814 ytl fiyatla satan yerler var.gtx285 hem %10-15 daha iyi,hem 55nm.sen %10 performans farkını ve garantisiz olmasını düştünmü sana kalan fiyat:

hem 620 ytl bile eski fiyattan.kimse garantisiz karta 600 ytl bile vermez.nedenine gelince 3-4 aylık hala iki yıl garantisi olan kartlar bile 600ytl ye zor satıldı.garantisi olmadıktan sonra sıfır olsa ne yazar....

güzel hesapmı değilmi bilmem ama gayet isabetli hatta fazla bile

• quote:

Orjinalden alıntı: dilmutt

gtx 285 sıfırlarını garantili olarak 814 ytl fiyatla satan yerler var.gtx285 hem %10-15 daha iyi,hem 55nm.sen %10 performans farkını ve garantisiz olmasını düştünmü sana kalan fiyat:

Su kart sizde olsa sanki 600tl ye vericeksinizde konusuosunuz yani
    Yahu ayıp ayıp daha ne dıyım kı 600 lira bedel bıcıosunuz nası bi ölücü mantıgıdır bu? Performansları benı ılgılendırmez banane performansından kardesım ben piyasasına bakarım yurtdısı farkınıda inerim olay budur.

Daha da buraya 600 tl eder gibi sacma sapan ölücü mantıgıyla kmse yazmasın

• 600 Tl bence ii fiyat.
  • Arkadaşın ilanını takım halinde baltalama politikasının maksadı nedir ? Bırakın almayı düşünenler pahalı deyip indirim talep etsin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.