Şimdi Ara

SATILIK SIFIR CANON SX210 + EN UYGUN FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÜRÜN SİPARİŞ VERİLDİĞİ GİBİ AYNI GÜN İÇERİSİNDE BURSA DAN KARGOLANIR...

ERTESİ GÜN ELİNİZE OLUR...

ARTIK HAFTALARCA BEKLEMEK YOK...

ÜRÜNLER KESİNLİKLE KULLANILMIŞ YENİLENMİŞ ÜRÜN DEĞİLDİR

İLK SİZ AÇIP KULLANACAKSINIZ

1 YIL USA GARANTİSİ VARDIR... HERHANGİ BİR SORUNDA BÜTÜN İŞLEMLER TARAFIMIZCA YAPILIP GERİ TESLİM EDİLECEKTİR...

FİYAT : 599 TL

LÜTFEN PAZARLIK VE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashkamera -- 19 Ağustos 2010; 13:39:05 >

• Selamlar... Yaklaşık birkaç haftadır SX200 ve SX210 modeli arasında kaldım ve bu model hem daha fazla optik zoom olması, hem de daha küçük olması nedeniyle aslında ilk tercihim. Ürün hakkında eğer bilginiz varsa aşağıdaki konularda bizi aydınlatabilir misiniz?

1- Ürünün Türkiye satışı yok gibi. Amerika garantili derken, diyelim 2 ay sonra ürün bozuldu. Siz ürünü Amerika ya gönder meyecek misiniz? Ve sırada 1 fotoğraf makinası kadar da kargo ücreti ödemem gerekir mi? Ben de Almanya dan bi makina almıştım yıllar önce ama sanırım garantisi Türkiye de de geçerliydi (Panasonic) .

2- Bu ürünün flash mekanizması da ürün açıldığında açılıyor. Peki makinayı açtıktan sonra "elle bastırmak dışında" flash ı kapatmak mümkün mü?

3- Bir de bazı ürün incelemelerinde manuel ayarların SX 210 modeline göre daha az olduğu söylenmiş ama neden böyle bir bilgi vermişler anlamadım. Yani manuel olarak ayarlanamayan bir şey var mı makinada??? (ISO, SAhne vb aklıma gelmeyen işte ne varsa?

Bu konularda kesin bir bilgi sahibi olduktan sonra ürün eğer beklentilerimi karşılıyorsa alabilirim. Teşekkürler...

• Merhaba...

Ürünün 1 yıl Amerika garantisi mevcut .. bu süre içersinde kendi kendine bozulursa ( ki durduk yere bu cihazlar kolay kolay bozulmaz.. ) isterseniz siz Amerikaya gönderip yada ben Amerikaya gönderip yaptırabilirim... Orda yaşayan arkadaşım bu konuda saolsun çok yardımcı oluyor... Kargo masrafına gelince en fazla gidiş dönüş 70-80 lira tutar ki bu fiyatta ki bir makine için hiçbirşey değil.. Bunun türkiye fiyatınıda düşünürsek ( 1200 TL civarı çıkacak .. )

2- Flash mekanızması açılışta otomatik açılıyor ama sonra elle kapatıyorsunuz...

3- Sx210 da bütün manuel ayarlar var... enstande, diyafram, ıso vs... özellikle HD video çekiminde sadece yeşil rengi tanıyan ( matrix teki gibi ) çekim modu mevcut ...

Hayırlı Forumlar !
  • Cevap için teşekkürler. Fiyat gayet uygun bence. Ciddi ciddi düşünmeye başladım bu ürünü. Ancak neden manuel ayarları için sx200 modeline göre dezavantajı olduğunu yazdılar, anlamadım. Zaten üst mpdel olduğundan söyledikleri pek de inandırıcı gelmemişti. Peki şu elle flash mekanizması kapatma olayı, elle bastırdım yaylı gibi kapandı, elimi çekince açılıyor değil mi? Yani bir mandal mekanizmazısya kapatınca öyle kalmıyor sanırım: Eğer böyleyse tek olumsuz özelliği bu o zaman.

İyi günler...
  • elimde şuan SX200 de var hemde Türkiyeden Sıfır 2 yıl garantili .. İlgilenenler PM atabilir
  • bu makınanın arka planı bulanıklaştrma ozlliği var mıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.