Şimdi Ara

SATILIK SIFIR BEYAZ 16GB IPHONE 5!! 1350 tl oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Elimde 1 adet sıfır beyaz 16gb Iphone 5 bulunmaktadır. Kutusunu az önce açtım ve sadece kontrol amaçlı 10 dakika kadar kurcaladım. Ondan sonra kutusunu tekrar kapatarak yeni alıcısına ulaşana kadar beklemeye bıraktım. (: Cihaz Pasaport kayıtsızdır. O yüzden pasaport işi benim için sıkıntı değil, hallederim diyen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler. Şu an İngilteredeyim. 15 nisanda Türkiyeye döneceğim. Geldiğimde İstanbul içi birebir yüz yüze görüşerek elden teslim etmek isterim. Böylece almak isteyen arkadaş istediği kadar inceleyebilir telefonu.. Fiyat pazarlıksız 1350 TL düşünüyorum.
    Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun..

Etrafımdaki yakınlarımdan da aldığım tavsiyeler ve forumdaki 5 fiyatlarına baktıktan sonra koyduğum fiyatın cidden yüksek olduğunu farkettim. O yüzden fiyatı düşürdüm.. Bilginize. (:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1KemalAbi -- 3 Nisan 2013; 14:26:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam keşke açmasaydınız fiyata etki ediyor kutusu açık paketler forumda kutusu açılmamışlar 1400 e satılıyor hayırlı satışlar genede
  • Teşekkür ederim güzel tavsiyen için ama ben bu konularda biraz eski kafayım pimpirikliyim. Söz konusu koskoca Apple da olsa güvenemem. İçinden bişeyleri eksik cıkar, fabrika hatası olur, hoparlorunde sıkıntı vardır ses gelmez vs. diye açıp kontrol etmek istedim. Bugüne kadar çok şükür telefon alırken iyi insanlara denk geldim. O yüzden ben de kimseyi mağdur etmek istemem..

• Kapalı kutu heryerde 1350-1380 aralığında..İnşallah satarsınız bu fiyata..
  • 1390 lira kapalı kutu ayrıca kaydıda garantili almıyanı dövüyolar o derece... kayıtsız cihaza kimse bu parayı vermez usta ... fiyata revize şartttt
  • Al da dövmesinler ozaman arkadaşım. Sağol. (: acil paraya ihtiyacım yok. kenarda durur satılana kadar. kaldı ki ufak bi pazarlık sünnettendir yapılır. O sorun değil. ama sıfır aleti de çok düşük bi fiyata vereceğime ailemden birine hediye ederim içim rahat olur.

• Ayrıca kapalı kutu mantığınızı hala kavrayamadım.. Ben sadece eksiği gediği varmı diye 10 dakika kontrol ettim telefonu ki bu bence kapalı kutuya göre daha cazip bişeydir. Ha inanıp inanmamak alacak arkadaşa kalmıştır ama 2 tane telefonum var zaten kullandığım 1 üçüncüsüne gerek yok.. Kaldı ki Milleti kandırmaya uğraşacak hiç vaktim yok (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söz konusu apple olsa bile telefonun kutusundan daha çıkartılırken fabrıkasyon hatası olarak boya dokulmelerı oldugu soylenıyor. bu durum da arkadasın kutuyu acarak bakması gayet normal. oldu da kutusunu acmadı. sattıgı arkadasta olduda boyle bır durum ıle karsılastı. kımsenın magdur olmaması ıcın normal bı hareket ama fıyat forumda kı satılan ıphone lere gore bıraz yuksek. en olmadı bı yakınınıızı sevındırırsınız dedıgınız gıbı saygılar :)
  • tam üstüne bastın suleymanbegic. Teşekkür ediyorum. Tam olarak da yapmak istediğim şey de buydu. Önce ben göreyim elimdeki cihazdan emin olayım da ondan sonra satışa sunayım düşüncesiyle açtım. Başka bi niyetim de yoktu ki bu da tekrar dediğim gibi bi avantajdır kapalı kutu telefonlara nazaran. 1500 dedim ama acelem yok diye dedim. Pazarlık payı var diye de belirttim. Maksat adet yerine gelsin. Tabi abartmamak şartıyla (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.