Şimdi Ara

SATILIK SIFIR AYARINDA GIGABYTE GTX 1080TI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK SIFIR AYARINDA GIGABYTE GTX 1080TI
    Ürün 20.01.2018 tarihinde mediamarkttan alınmıştır. Sıfır ayarındadır, kutusu garantisi,faturası herşeyi duruyor. Kesinlikle mining kartı değildir istediğiniz testi yapabilirsiniz. Knight online dışında oyun oynamadığım için ihtiyaç duymuyorum boş yere bilgisayarımda duruyor bu yüzden satılıktır. Daha düşük garantisi devam eden temiz ekran kartları ile takas olur. Bursa/Eskişehir elden satış yapılır diğer şehirlere kargo ile gönderilir. Numaram 0536 508 09 05
    SATILIK SIFIR AYARINDA GIGABYTE GTX 1080TISATILIK SIFIR AYARINDA GIGABYTE GTX 1080TI
    Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Film izlesen daha çok yorardı kardeşim :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kartı alıp vitrinemi koydunda sıfır ayarında oluyor ? bu fiyata bu kartın 2 gömlek üstü modelleri satılıyor iyice şaşırdınız artık forumda görmüştüm aynı kart 8 aylık olanı 3000 liraya satıldı

6 aylık kartta 2 senelik kartta aynı perfonmansı verir bilmemek değil öğrenmemek ayıp bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimist -- 24 Mayıs 2019; 1:33:12 >
  • Sürekli tekrar etmemin sebebi kartın turşusu çıkmış mining kartları gibi olmadığı, çünkü kullanan arkadaşım var arada sıcaklık ve performans farkı var, ama niye bu kadar bizim milletimize dert oluyor boş boş yorumlar yapıyorlar onu anlamadım
    Bakın hocam sizin anlamadığnız nokta şu siz ilanda demişinizki sıfır ayarındadır güvenlik bandı açılmış kart bile sıfır ayarında değildir o artık ikinci eldir. İlanın başında şunu deseydiniz kart ile asla mining yapılmamıştır burda sizinle kimse polemiğe girmez ve ayrıca şunuda tekrardan belirtiyorum 2017 mayıs alında alınmış gtx 1080 ti ile 2018 eylül ayında alınmış gtx 1080ti arasında perfonmans farkı yoktur bizzat kendim denedim sıcaklık farkına gelicek olursak oda maksimum 2 ile 5 derece arasında oynar sebebi ise termal macunun eskimiş olmasındandır.
    Fiyatınıza gelicek olursak aynı karttan forumda mining yapılmamış kartlardan bahsediyorum 2800 ile 3100 arası satıldılar bilginiz olsun.

Ekleme: Bide size bi zahmet kartın temsili yerine kendi resimlerini koyarsanız satışınız daha kolay olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimist -- 24 Mayıs 2019; 13:5:50 >
    Dikkatli okursanız sıfırdır yazmadım ilanda ve ürün durumunada kullanılmış 2. el seçeneğini işaretledim. Sizin 2 ayrı kart kullanmanız tüm kartlarında aynı olduğu anlamına gelmez bizim test ettiğimiz sıcaklık değerleri arasında 15 derece fark vardı ürünlerin 2 side aynı tarihlerde alınmıştı ama o kart miningte kullanılmış bir kart. Neyse boş yere konuyu uzatmak istemiyorum tavsiyen için teşekkürler en kısa zamanda kartın kendi fotosunu yükleyeceğim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.