Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Sıfır Akko 5075B Plus V3 Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Klavye Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Sıfır Akko 5075B Plus V3 Klavye

Merhaba,

aşağıdaki klavyeleri satıyorum.

Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa, teslim almaya gelmesinden önce önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim. Önceliğim İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) evimden alınacak şekilde yüz yüze satış yapmak. Satın alan arkadaş gelir, görür, inceler. Başka şehirden almak isteyen olursa,, önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere Yurtiçi kargo ile ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

KULLANILMAMIŞ AKKO 5075B CREAM YELLOW V3PRO KLAVYE - 2.750 TL

Linkteki üründür, hiç kullanılmamıştır. Aksesuar kutusu vs açılmamıştır. Sadece ilk geldiğinde açmıştım ama kullanmak nasip olmadı. Açtığımda enter tuşunda bir çizik farkettim. Zaten bu sebeple kullanmadım. İade edecektim ama malesef hastalık sebebiyle 2 aylığına şehir dışına çıktım. O zamandan beri evde bekliyor. Aşağıda resimde çiziği görebilirsiniz. Takas sadece Rog Azoth ile olur.

[SATILDI] Satılık Sıfır Akko 5075B Plus V3 Klavyeamazon
    Akko 5075B Plus Mekanik Oyun Klavyesi ISO-UK Multi Modları BT5.0/2.4Ghz/Type C, 5 Pin Hot Swap ile Conta Montajlı PBT Cherry Profili Programlanabilir Bir Döner Düğme ile Uyumlu Win/Mac/IOS/Android
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CD7RM4CB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

KULLANILMAMIŞ EPOMAKER TH80-X GATERON PRO YELLOW KLAVYE - SATILDI

Linkteki üründür, hiç kullanılmamıştır. Amazon Türkiye' den satın aldım. Aksesuar kutusu vs açılmamıştır. İndirimde görünce almıştım ama Rog Azoth almayı düşündüğüm için satıyorum. 22 Aralıkta bana teslim edildi. Alacak kişiye hediye kartı ile birlikte teslim edeceğim.Takas sadece Rog Azoth ile olur.

[SATILDI] Satılık Sıfır Akko 5075B Plus V3 Klavyeamazon
    POMAKER TH80-X Gasket Mekanik Klavye,%75 Düzen Üçlü Mod Hot-swap Oyun Klavyesi, 4000 mAh Pil, LCD Ekran, Silikon Ped, NKRO, RGB Office/Win/Mac için (Gri, Gateron Pro Sarı)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6XQQ13P/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2. ürün verdiğiniz linkte 3.343 ₺ siz 3400 e mi satmak istiyorsunuz ?

• XRPCOIN kullanıcısına yanıt

645,20 TL İthalat Ücreti Depozitosu eklenecek. Arkadaş herhalde onu almıyor sadece?

645,20 T

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.