Şimdi Ara

Satılık Sıfır 4 GB Kingston DDR2 800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 adet sıfır 2 GB lık ( toplam 4 GB ) Kingston Marka DDR2800 RAM var istediğim fiyat 200 TL , Ankara veya İzmirde elden teslim edebilirim , pazarlık yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 3 Haziran 2010; 20:23:16 >

• Fiyatta revizyon yaptım arkadaşlar fiyat 170 TL olmuştur , Ramler Kingston marka , sıfır ( doğal olarak kutusunda ) , faturalı ve garantilidir.
  • İlan günceldir , fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum çünkü cihazlar sıfır ancak gelebilecek tekliflere makul olduğu sürece açığım , ürünler sıfır , faturalı ve garantilidir
  • Değerli Arkadaşlar ;

Ürünler Sıfırdır , Faturalıdır ve garantilidir ( kutusu açılmamış sıfır ramler ) hediye çeki karşılığında bimeksten alınmıştır ve son fiyat 150 TL dir şu an bilgisayarımda takılı olan ramlerle uyumlu olsa satmayı pek düşünmezdim ama kullanma ihtimalim olmadığı için satıyorum , dediğim gibi son fiyat 150 TL dir bundan aşşağıda kesinle vermeyeceğim ( vitrine koyarım daha iyi ) alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.

Not : Ramler yeni ince seri kingstonlardandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 2 Haziran 2010; 18:20:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.