Şimdi Ara

Satılık Siemens S65 Cep Telefonu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens S65 Değişimden Geldi Sıfırdır Sadece 2 Aydır Kullanıyorum Acil Paraya İhtiyacım Olduğu için Satılıktır...

Özellikleri

Bluetooth® teknolojisi
    En son Bluetooth® teknolojisi kısa mesafede mükemmel kablosuz iletişim sağlar.
    Entegre 1.3 Megapiksel dijital kamera
    Çok net, büyük boyutlarda, fotoğraf ve videolar çekin.
    Gelişmiş iş uygulamaları
    Çok fonksiyonlu ajanda ve hızlı e-posta istemcisi S65in sahip olduğu uygulamalardan bazıları.
    Arttırılabilir 32MB bellek
    Arttırılabilir 32MB bellek verileriniz için yeterince yer sağlar.
    1.3 Megapiksel entegre video kameralı ilk Siemens cep telefonuyla tanışın. Yüksek kalite S65 cep telefonu, bugünün mobil dünyasında dizayn ve işlevsellik açısından yeni bir dönem başlatacak. S65 ile Siemens yepyeni mobil mükemmelik çağına girmiş bulunuyor.
    Bu güçlü alet sayesinde, yüksek kalite videolarınızı paylaşmak en büyük eğlenceniz haline gelecek. Entegre 1.3 Megapiksel video kamera, hayatınızın en güzel anlarını MPEG4 formatında kaydeder. Böyle birçok klip çekebilir, 32 MB değiştirilebilir MultiMediaCard’ınıza kaydedebilirsiniz. Daha sonra arkadaşlarınızla paylaşın ya da bilgisayarınıza aktarın. Siemens ekranı da, çektiğiniz klipleri izlemek için yeterli olacaktır. 132 x 176 piksel, 65.536 renkte, S65’in büyük TFT ekranı çektiğiniz klipleri izlemek için en iyi görüntüyü sağlayacaktır. İzledikleriniz net olduğu kadar etkileyici de olacaktır.
    Siemens S65’teki iş ve ofis uygulamaları, işinizi her gittiğiniz yere taşıma imkanı sağlayacak. Bluetooth teknolojisi, istediğiniz gibi hareket imkanı; senktonizasyon, bilgisayarınızdaki uygulamalarla veri alış verişini sağlayacak. Bu komplike aletin triband teknolojisiyle, dünyanın her tarafında sizi ulaşılabilir kılacağını söylemeye gerek yok.Siemens S65, gümüş rengi ve dizaynıyla Siemens için yeni nesil için bir klasik olacak.
    Foto uygulamaları (albüm,editör)
    3 boyutlu oyun ve uygulama desteği
    E-posta alıp gönderebilme,
    MMS,SMS,grup SMS
    18 saate kadar ses kaydı (Hafıza kartı ile)
    5 yönlü joystick
    Java oyun ve uygulamaları (Java MIDP 2.0 teknolojisi)
    1.000 kişilik 14 satır adres defteri

Ayrıntılı Açıklama Burda :http://www.teknosepet.com/site/page.asp?dsy_id=38372&ref=akakce

Şu Anki Fiyatı : 231 YTL Ben 150 YTL ye vericem Takas Düşünmüyorum Paraya İhtiyacım Var..

Msn: erkan.s@msn.com

mail: erkanweb@gmail.com

Telefon : 0555 330 06 54

Yer : Antalya Her yere Kargo ile gönderilir...

Not: Ürün Kutuludur. Orjinal Şarj Aleti ,Cd, Yanında Gelen32 Mb mmc Kart ta Verilecektir...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 29 Nisan 2007; 12:29:20 >

• DOSTUM ANKARA PİYASASI 130 YTL TEMİZ MAKİNALAR TABİ.. NEZAMANDIR ALMAK İSTİYORUM UYGUN BİSEY DERSEN ALAYIM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep Telefonları
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.