Epeydir kullanmadığım bu telefonu satmak istiyorum.
kutusu, şarj kiti pili orijinal duruyor.
2 problemi var,
1-dış kapak eskidi, altındaki plastik de gri olduğu için göze batmıyor ama yakından bakınca süper değil. 2-rehber ve menü tuşları çalışmıyor. KVK teknik serviste bir sefer yaptırdım, tekrar bozuldu, temas problemi var dediler. Ama tuşları çalışıtırabilirseniz telefon sağlam, modem dahil herşeyi çalışıyor.
Çözümü:
1-dış kapak değiştirilebilir, 5-6 milyona satılıyor 2-bu işten anlayan arkadaşlar açıp yapabilirler veya ev telefonu gibi sadece numara aramak için kullanılır.
tekliflerinizi PM bekliyorum.
Özellikleri; 900 MHZ ve 1800 MHZ (Dual Band) Görüşme Hızı:zenginleştirilmiş tam hız, tam hız ve yarım hız Boyutlar: 117 x 47 x 23.5 mm Ağırlık: 125gr. Bekleme Süresi: 200 saate kadar Konuşma Süresi: 5 saate kadar Standart Pil: Li-iyon, 650 mAh Yüksek çözünürlüklü renkli grafik ekran 16 karakterli 6 satırlı Entegre Modem: Faks / veri gönderimi Kızıl Ötesi İetişim Hatırlatma (alarm), randevu yöneticisi, hesap makinesi, kur hesaplayıcısı, dünya saati ve elektronik kartvizit işlevleri Tarih ve Saat Göstergesi Titreşimli Uyarı Ses Kaydı: 20 saniye Oyunlar Zil Melodisi: 42 adet
ben projede kullanmak üzere eski bir s25 arıyordum çalışsın yeter görünüm önemli değil.tuşları ayarlarım ben.Fiyata ne diyorsun uygun bişi söle alıyım ben ankaradayım.Bir de data kablosu lazım S25 in.