Şimdi Ara

SATILIK SHINY SABLEYE BAKMADAN GECMEIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR SATILIK SHINY SABLEYE VARDIER FIRINDAN YENI CIKARDIM ONERILERINIZI BEKLIYORUM HAYIRLI TRADELER

• poke seç nikclerden
  • KADRSE SEN BANA NE ONERION NICKLERINDE BISIY YOKKI SENIN
  • yada yazıyım s muk d rapidash m gengar m kingler seç 1ini
  • KADRS DARK RAPIDASH ISTIOM BEN KOYDUM TRADEYE NICK IM 19theCAKAL19
  • sende 100 yap ama puanımın gitmesini istemiyom
  • OLMAZ SANA ASLA VERMEM SENDE KOPYA POKELER VAR 2 ARTİCUNO 2 DEOXYS 2 MEWTWO 2 ZAPDOS İİ İŞVALLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Dialga
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KARDES BENIM SABLEYEM 10 LEVEL ALIOSAN OK ALMIOSAN BYE
  • KARDES SEN EN DION YAW KOPYA POKE FALAN 2 TANE EFSANE ISTE BAN FALAN DIIP BENIM KAFAMI BOZMA DEGISMESEN DEGISME BE BENIMLE SU ANA KADAR EN AZ 10 KISI TRADE YAPMISTIR YAW NE ALAKA BAN FALAN KAFAMI BOZMA BENIM OK
  • Bİ KERE Bİ ACC.DA Bİ NORMAL EFSANELERDEN SADECE 1 TANE OLABİLİR SENDE 2 TANE ARTİCUNO 2 TANE DEOXYS 2 TANE MEWTWO 2 TANEDE ZADPOS VAR NASIL OLUYO O ZMN
  • KADRES ONLAR KOPYAPOKE DEGEL SIMDI DIYELIMKI SENDE DEOXY VAR BI TANE DAHA CIKTI HEMEN SENDEKI DEOXY BASKA BI UYELIGE TRADE YAPION SONRADA O SANA CIKAN DEOXY TIKLION SONRA O TRADE YAPTIGINI GERI ALION TAM O SIRADA SONRA MASTER BAL ATIP DIGER DEOXY DE ALION VE IKI DEOXY IN OLUO OK
  • GEL KADES BEN SANA POKEMON OYNAMAYI OGRETIMM OK ISTERSEN MSN ADRESIM cakal_292@hotmail.com
  • senden daha ii oynamayı bilmiyom başkalarından öğrencek halim yok senin yaptığın kopya olmasa bile bence hileye giriyo
  • KADRES SEN SIMDI DEGISIONMU DEGISMIONMU EGER DEGISMIOSAN DAHA FAZLA KONUSUPTA KONUYU BOS MESAJLARLA DOLDURMA OK
  • değişmek istemiyorum ayrıca benim mesajlarım boşsa seninkilerde boş oluyo çünkü boş dediğin mesajlara cvp veriyosun
  • lan çakal onbaşı adamsın binbaşınyla laf dalaşı yapıosn malmısınız olm haddinizi bilin biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnkforever

lan çakal onbaşı adamsın binbaşınyla laf dalaşı yapıosn malmısınız olm haddinizi bilin biraz

teşekkürler
  • 3 günlük üyeler(sırf çakal diil bi kaç kişi) sanki forumun adminleri gibi konuşuolar biraz seviyeli olun ltf
    bşi diil bu arada
  • KADRES ANCA BANA OLE DIONDA BI O NAPMIS SORSANA ONA O HADDINI BILSIN BENIM POKELERIMDEN ONA NE YOK IKI TENE EFSANE VARMISDA KOPYAYMISDA ONANEKI BENIM EFSANELERIMDEN HA BU ARADA ONEMLI OLAN YUZ BASI BIN BASI FALAN DEGEL BURDA ONEMLI OLAN SAYGIDIR BUNU IYICE ANLAYIN BEN IYILIKLE DIOM O KOTULUKLE CEVAP VERIO
  • 2 efsane olması genelde kopya demektir o da tradede pokyi kaybetmemek için şüpheci davranmış neyse kavga etmeyelim forumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.